Activitatea intensă din zilele noastre ne face să ajungem acasă rupți de oboseală și lipsiți de orice energie. De fapt, să vorbesc în numele meu. Deși cred că mai mulți ne încadrăm aici. Atunci când scap de la muncă, după 12 ore de chin, tot ce-mi doresc e să simt patul sub mine. Dacă cineva mi-ar face și un masaj, ar fi de vis. Tu pățești la fel? Dacă te-ai tot gândit să-ți faci abonament la masaj sau îi chinui pe cei din jur cu rugăminți de fiecare dată, am eu o altă soluție mai simplă și care va merita investiția – un fotoliu comtek rokol.

Îți imaginezi cum ar fi ca tot corpul tău să fie masat, fiecare părticică? Iar tu să nu mai spui că n-ai timp sau bani, pentru că totul se întâmplă în casa ta. Ce-mi place la acest model e că spătarul și cotierele sunt unite pentru o mai mare eficiență. Acest fotoliu are perne de aer și suprafață granulată, deci fiecare secundă petrecută pe el e de vis! Am mai tot văzut fotolii de genul prin mall-uri și cred că dacă aș sta să număr câți bani am dat mereu la ele, deja luam jumătate din acest fotoliu. Plus că la acelea stai doar un minut, în el poți să stai cât vrei, pentru că e al tău. Și ce e mai important, masează întregul corp.

Este silențios, nu face zgomot prea mare, e economic din punct de vedere energetic, puteți să-l și conectați prin bluetooth la smartphone sau tabletă pentru a asculta muzica preferată. Nu e esențial, dar mi se pare o opțiune faină! După un masaj ca la carte, sigur veți dormi mai bine, iar durerile vor fi reduse cu mult. După muncă, am o mare problemă cu picioarele, întrucât nu putem sta jos decât foarte puțin timp din cele 12 ore. Așa că seara simt cum tălpile-mi iau foc și mă gândesc cu drag că cineva le va masa fără să se plângă în fiecare moemnt când am eu chef.

Voi ce spuneți, nu v-ar plăcea un asemenea fotoliu minune? Pentru mine sigur ar fi mană cerească!

2 Replies to “Ai și tu nevoie de un fotoliu care face masaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *