După cum bine știți, nail art-ul chiar e o pasiune de-a mea și încerc mereu să exersez pictura și diverse modele, pentru a mă perfecționa. Bineînțeles că nu-mi iese mereu, ba uneori fac niște ”opere” de toată frumusețea, dar încerc să mă ajut de tot ce am la îndemână. Îmi amintesc că acum vreo 5-6 ani nu reușeam să mă dau nici cu ojă calumea, fără să arate ciudat, deci transformarea să știți că există!

Totul a început când am văzut o prietenă că avea modele pe unghii. Am fost mega-încântată de cum arătau, iar când mi-a zis că se fac foarte ușor, mai că nu mi-a venit să cred. Totuși, ea avea un kit de la Konad, care conținea ștampilă și plăcuțe, ceea ce la vremea aia mi se părea deja SF. Și uite-așa am ajuns să găsesc kituri pentru unghii false de la Buymag.ro, care păreau a fi exact ce am eu nevoie.

Primul meu kit a fost exact acesta, conținea ștampilă, răzuitor, două plăcuțe, top coat transparent și două oje pentru modele – una albă și una neagră. Și țin să vă spun că și-n ziua de azi tot această ștampilă și răzuitor le folosesc, încă le am. La vremea aceea mi se părea ceva uau, acum am o mulțime de kituri de unghii comandate, fel de fel de plăcuțe și oje corespunzătoare. Ba mă bătea gândul să încerc și ceva kituri pentru unghii cu gel, să învăț să fac asta. Pe Buymag am găsit și așa ceva, la prețuri cu adevărat bune.

Îmi place să cred că am evoluat destul de mult în ceea ce privește nail art-ul. Adică de la un kit, acum am o mulțime de pensule, de culori, de ștrasuri sau matrițe. Și sunt tare mândră că am învățat să fac destul de multe lucruri. Asta îmi va prinde bine și dacă mă hotărăsc să pun unghii pe viitor. Depinde de timpul pe care-l voi avea.

Voi aveți pasiunea aceasta – nail art? Vi se pare complicat sau sunteți doar adeptele stickerelor pe unghii?

4 Replies to “Cu și despre nail art – unelte ”ajutătoare”

  1. eu abia ma descurc cu stickerele. Si pe astea le lipesc aiurea deseori. Nu prea e punctul meu forte manichiura. Imi plac mult modelele florale, dar sigur nu voi reusi vreodata sa imi fac asa ceva singura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *