Nolia Academy – sprijinul de care ai nevoie pentru a deveni o manichiuristă de succes!

Atunci când interesele tale înclină către acest domeniu al artei transpuse pe unghii, nu ai niciun motiv pentru care să nu treci de la simpla pasiune la o afacere de succes. În ziua de astăzi, doamnele și domnișoarele pun mare accent pe modul în care se prezintă manichiura lor – mereu își doresc ca aceasta să fie impecabilă și să reziste.

Poți fi chiar tu cea care le poate satisface femeilor dorința de a fi elegante până în vârful degetelor, la propriu și la figurat. Lucrurile nu sunt atât de complicate precum crezi, mai ales atunci când ai posibilitatea de a urma cursurile Nolia Academy.

De ce e important să urmezi cursuri de calificare?

Atunci când pasiunea ta începe să prindă viață de pe urma vizualizării videoclipurilor îndrumătoare de pe internet, să știi că ești pe drumul cel bun. Începi ușor să deprinzi unele abilități atunci când urmărești tutoriale, însă pentru a le pune la punct așa cum trebuie este necesar să urmezi cursuri de calificare.

De exemplu, la Nolia Academy vei învăța atât noțiuni de bază, cât și noțiuni de perfecționare și chiar trucuri ce te vor ajuta să creezi adevărate opere de artă pe unghii. Cu siguranță ai idee despre ce propun acestea mai exact, însă nu le-ai pus niciodată în practică la nivel de perfecțiune.

Noțiuni de bază pe care fiecare manichiuristă trebuie să le știe

Cursurile sunt mai mult axate pe partea practică pentru a-ți fi mult mai ușor să înveți. Trainerii profesioniști îți vor arăta cum se pilește corect o unghie – atât pentru a-i da formă, cât și pentru aderență atunci când urmează să aplici oja semipermanentă sau să realizezi o construcție cu gel.

Totodată, și tăierea cuticulelor trebuie făcută corespunzător. Aici nu se permite greșeala, respectiv rănirea pielii clientelor. Vei învăța și că ustensilele trebuie să fie de calitate atunci când realizezi această operațiune.

Descoperă-ți stilul la cursurile Nolia Academy

Pe lângă partea tehnică, trainerii de la cursuri te vor stimula să îți găsești stilul propriu, cel ce va fi cartea ta de vizită ca manichiuristă. Precum pictorii, fiecare creatoare a operelor de artă pe unghii este diferită, are o altă manieră de lucru.

Totodată, cineva cu experiență în domeniu va ști cum să te învețe să pictezi curat pe unghii, fără urmă de greșeală. Există numeroase tehnici pe care le poți folosi pentru a crea desenele dorite de cliente. Totul depinde de complexitatea modelului – cu cât acesta este mai dificil, cu multe detalii minimaliste, cu atât tu trebuie să fii mai atentă și să dispui de ustensilele necesare pentru a-l realiza.

Achiziționeaza-ți produsele dintr-un loc sigur

Nolia nu este doar o academie, ci și un magazin cu produse de care orice manichiuristă are nevoie. Astfel, după ce termini cursurile de calificare în domeniu, vei ști și de unde să îți achiziționezi toate cele necesare. Gama de produse este una vastă, deci nu te îngrijora cum că nu ai avea de unde alege. Accesează noliashop.com și vei înțelege la ce mă refer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *