Nu sunt genul care să stea toată ziua la salon. Ba din contră, n-am mai fost la un salon de-o eternitate. Și asta ținând cont că am salonul la ieșirea din scara blocului :p Dar evit locurile de genul, mă tund acasă, nu merg la machiat sau la vopsit, îmi place să cred că pot face totul acasă cu bani mai puțini. Dar sunt unele chestii care nu ies la fel, oricât ai încerca. De exemplu, epilarea. Sau tratamente pentru ten. Dar să nu intru așa repede în subiect, o să mai povestesc ce și cum, deci pregătiți-vă de o poveste frumoasă și de (mare!) succes (așa mi-ar place să fie).

Să tot fie vreo 2 săptămâni sau mai bine de când am fost contactată să iau parte la deschiderea centrului Nomasvello din Brăila. Nu vă spun că am fost tare tristă când am auzit că va avea loc la ora 12, deci exact în timpul programului de lucru, mie fiindu-mi imposibil să ajung. Am gândit repede o schemă de lucru, și anume mi-am propus să-l trimit pe Mr. la poze, urmând să ajung eu acolo ulterior. Socoteala din târg și cu cea de acasă știți că nu se potrivesc, așa că numai bine, Elena m-a sunat cu câteva zile înainte și m-a anunțat că ora s-a schimbat, mutând-o la 16. Fericire mare, am rezolvat una. M-am simțit și eu ca fetele din București care merg cam în fiecare săptămână la astfel de evenimente.

Nomasvello sunt numărul 1 în epilarea definitivă cu IPL. Pe lângă acest serviciu, ei oferă și diverse tratamente pentru ten, curățare ProSkin, rejuvenare facială, masaj anticelulitic, etc. P lângă servicii, ai posibilitatea de a achiziționa produsele lor, pentru o mai bună îngrijire. Dar prioritatea lor e să ne scape de părul nedorit. Definitiv! Știu că mai toți ați auzit de epilarea definitivă cu IPL și probabil ați fost sceptici inițial, ca și mine. Nu prea eram convinsă, ba mai mult, exista o teamă că ar putea fi asociată cu cancerul, dezinformarea își spune cuvântul de cele mai multe ori. Dar să știți, deși eu merg pe principiul ”Până nu văd, nu cred!, de data asta, am crezut înainte de a vedea cu ochii mei. Asta mi-a întărit doar convingerea.

Poze de la deschidere ați văzut și pe pagina de Facebook a blogului, și pe pagina mea. A fost fain, n-a durat mult, Elena (managera salonului) a avut mari emoții, dar a trecut peste ele și le-a făcut față cu brio. Candy bar, un suc, o cafea, o prăjitură, poze, și am plecat cu două programări pentru epilare definitivă cu IPL la axile și o curățare ProSkin, dar și cu o mică atenție din partea Elenei – mostre de emulsie hidroprotectoare pentru față și corp și de fluid facial revitalizant și o emulsie full-size, care are și FPS 30.

IMG_20160330_154906 IMG_20160330_155113 IMG_20160330_155315 IMG_20160330_160302IMG_20160330_160316 IMG_20160330_161400 IMG_20160330_161935IMG_20160330_172920A venit și mult așteptata ziua de vineri, când am fost la testarea propriu-zisă. Elena este cea care se ocupă de efectuarea serviciilor și pot spune (fără să o perii) că este o tipă deosebită. M-a făcut să mă simt în largul meu încă din primele minute, atât la deschidere, cât și la ședința de epilare. Este vorbăreață, îți spune ce face, ca să știi exact ce se întâmplă pe corpul/tenul tău, îți dă sfaturi, vorbește cu tine ca și cum te-ar cunoaște de-o viață! Pe mine m-a cucerit prin asta, să știți.

Am început cu un test pentru epilarea definitivă. Inițial nu știam ce zonă să aleg, ea mi-a propus axilele, și chiar am zis că e o idee bună, pentru că aia e cea mai cu probleme zonă din toate. Aparatul este ultra-modern, n-are nevoie decât de o apăsare de buton și merge singur. Să revenim. După testul pentru epilat, ca să fie sigură că n-am probleme și n-o să-mi cadă pielea, Elena mi-a făcut și testul de piele cu woodlamp, unde a ieșit (așa cum bănuiam) că am tenul sensibil. Mă încadrez în fototipul 2, am pielea deschisă, sunt șatenă natural și am ochii căprui spre verde. Nu mă înroșesc la soare, capăt o ușoară nuanță, dar oricât aș încerca să mă bronzez după, nu mai pot.

În urma testului de ten, am început ședința de curățare ProSkin. A fost preferata mea! Elena a avut mare grijă de pielea mea, să nu mă doară ceva, să nu simt ceva aiurea, să nu-mi lase urme, cicatrici, a fost foarte blândă și a comunicat foarte mult. A curățat tenul cu ser fiziologic, a aplicat o soluție și a început operațiunea de îndepărtare a punctelor negre și a coșurilor. A avut foarte mult de lucru în ceea ce mă privește, știam că e jale. N-am mai fost la extracție de puncte negre de undeva de pe la începutul facultății (acu vreo 6-7 ani), când am fost la un salon și mi le-a scos manual, cu expunere la abur și tot tacâmul. Eu am scăpat fără o zgârietură, dar cunosc o fată care a rămas cu semne foarte urâte în urma acestor ședințe. Era un chin fantastic, te apăsa din toate direcțiile și rar plecai de acolo fără lacrimi în ochi. De data asta, însă, a fost uimitor de simplu și relaxant. Nu a durut absolut deloc! Și a ieșit… aproape tot, în afară de 3 puncte negre, care erau mult prea vechi și prea adânci, iar Elena mi-a zis că e mai bine să nu insiste, pentru a nu îmi lăsa semne.

IMG_20160401_150207 IMG_20160401_150220A urmat aplicarea unei soluții galvanice, pentru închiderea porilor, dar în cantitate mică, pentru că deja am tenul sensibil, apoi crema cu vitamina C și un masaj bine meritat. Nu mă gândeam că e așa fain să te răsfețe cineva! Epilarea a fost și mai ok! Elena a ținut o pungă cu gheață pe fiecare zonă, apoi a plasat aparatul și a dat flash-uri de lumină. Pentru cine nu știe încă, IPL înseamnă lumină intens pulsatorie, adică ea atacă direct rădăcina, nu doar tulpina firului de păr, o slăbește, astfel că în timp ea cade, și nu mai e nevoie de ședințe una după alta. Operațiunea a fost repetitivă, gheață-flash, nedureroasă (Elena era uimită că nu simt nimic), dar cu miros de păr ars :)) Serios, s-a cârlionțat instantaneu! Asta e normal, deci nu vă speriați. Poate alte zone sunt mai dureroase, la mine a fost super relaxant! Am simțit doar căldură, atât. Am primit și o porție de cremă la final!

IMG_20160401_154337 IMG_20160401_154346Am primit și ochelari, pentru că nu e ok să te uiți direct în lumină. În general, ai nevoie de 6-12 ședințe, depinde foarte mult de persoană și de tipul de păr. Primele 4 ședințe se fac la câte o lună, perioada crește apoi, ajungând la întreținere să se facă la 6 luni-1 an. Eu voi vedea rezultatele peste vreo 2 săptămâni, când voi găsi păr pe haine. Va cădea în proporție de 30%, dar asta o să vă arăt la momentul potrivit.

Cum mi s-a părut experiența Nomasvello? Foarte, foarte relaxantă! După curățare nu ai voie să te machiezi, e esențial să nu pui mâna plină de praf pe ten, adică trebuie să ai puțină grijă în acea zi. După epilat nu ai voie să te dai cu deodorant sau să te speli cu apă fierbinte, e bine s-o menții călduță. Eu am respectat aceste sfaturi și nu am pățit absolut nimic. Nu am avut niciun fel de iritație, de arsuri, n-am rămas cu semne, ba din contră, mă pot mândri cu tenul mai curat ca niciodată. Ba cred că-l conving și pe Mr. să meargă. Ce mi-a plăcut cel mai și cel mai mult? Curățarea ProSkin, clar! Știindu-mă dintotdeauna cu probleme cu punctele negre și porii dilatați, am simțit o ușurare când am văzut că tenul meu e curat și luminos. La o lună de zile clar o să trec pe acolo, pentru că se merită.

Prețurile sunt accesibile, ținând cont că vorbim despre tratamente esențiale și până la urmă, chiar merităm așa ceva! Decât să luăm 2 pizza pe lună sau suc în fiecare zi, propun să investim în corpul nostru! După prima ședință de epilare primim și card de fidelitate, care ne aduce reduceri consistente la tratamente. Așa că o să scot curățarea la 68 lei, ceea ce mi se pare super accesibil! Dacă îmi aduc bine aminte, cam 50 lei am dat acum 6 ani. Și nu se compară metodele de lucru!

Sper că nu v-am plictisit, dar am rămas plăcut impresionată de ceea ce oferă Nomasvello. Galațiul avea deja 2 centre, deci cel din Brăila a venit ca ceva firesc. Cred că aveam nevoie de așa ceva. Și cred că femeile trebuie să se orienteze înainte de toate spre calitate, spre servicii profesionale, fără durere și fără cicatrici. Salonul se află pe Calea Călărașilor, nr. 244, lângă magazinul cu dero, vizavi de RDS și Electrica din Viziru (la Gospodina). Intrați și pe site, și pe pagina de Facebook, și prindeți și oferta de 4 ședințe Epilare Definitivă sau Rejuvenare IPL la 432 ron în loc de 540 ron, valabilă până la 31 mai. Ce să vă mai zic? Alegeți să fiți frumoase și faceți ceva pentru voi!

6 Replies to “O zi de răsfăț sau cum a intrat și Brăila în lumea bună a epilării definitive

    1. pe maini n-am probleme eu, am parul foarte blond si subtire, abia se vede. la axile se vad rezultatele epilarii cu lama de multi, multi ani!

  1. Sunt o femeie fericita. Am foarte putin par care dupa epilate isi face aparitia foarte greu deci nu am nevoie de o epilare definitiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *