Neața bună tuturor! Cred că n-a mai fost gata de foarte mult timp cu o manichiură înainte de data limită. Dar m-am hotărât să nu mai las totul pe ultima sută de metri, mai ales că e vorba de ceva modele luna asta care chiar îmi plac foarte mult. Așa că azi e timpul pentru muuuult sângeeee!!! Bloody splatter se numește tema de azi și chiar am murdărit tot în jurul meu când am realizat-o, dar trebuie să recunosc, mi-a plăcut!

14370382_1489932887687188_8921051605069975053_n

Pentru că luna octombrie e dedicată mai mult Halloween-ului, că doar e singura sărbătoare mai importantă, toate temele se învârt în jurul său. Așa că Bloody splatter vine cu mulți stropi de sânge. O ocazie numai bună de a pune la treabă noua oja primită de la Melkior. E prima de acest gen pe care o dețin, deci pot spune că a fost și o probă de rezistență. Și vă zic cu mâna pe inimă că mai am nevoie și de alte nuanțe.

Această manichiură e destul de ușor de făcut. Eu am folosit baza Kiko, apoi am pictat toate unghiile complet albe. Cu un pai am realizat stropii de sânge. Atenție mare, dacă vă hotărâți să aplicați această tehnică, puneți un ziar dedesubt pentru a proteja mediul, să zic așa. Pe o unghie am realizat și o amprentă de ”sânge”, iar pe alta am lăsat și un mesaj de ajutor, ceva mai întins, mai dezordonat.

bloody-1 bloody-2 bloody-3 bloody-4 bloody-splatter

Da, pot spune că a fost o temă destul de ușoară. Deși e prima dată când încerc tehnica asta, mi-a plăcut ce-a ieșit. Am purtat manichiura câteva zile, iar oja a rezistat de minune! Hai să trecem și pe la restul fetelor, să vedem ce-au făcut.

Fete cu manichiuri Bloody Splatter

 

16 Replies to “October’s Nails Challenge – Bloody Splatter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *