Ziua bună, oameni faini! A trecut deja prima lună din an, mi-am înrădăcinat mai adânc câteva obiceiuri pe care le consider necesare, iar unul din acestea e folosirea parfumului zilnic. Da, uneori nu o făceam, mă grăbeam sau consideram că ocazia nu necesită. Însă acum mă gândesc că orice zi e făcută să te bucuri de ea și de ce să nu profiți de toate mijloacele? Așa că, pe lângă rutina mea bine stabilită în materie de skincare, unde am început să folosesc produse din ce în ce mai curate, acum întind mâna și după un parfum diferit în fiecare zi. Nu m-am obișnuit încă să folosesc un parfum fresh pe vreme rece, încă le separ după anotimp. Un loc aparte îl ocupă parfumurile de lux de la designeri celebri. Și nu sunt puține deloc! Am câteva și mai am în plan și altele!

De Crăciun am completat cadoul lui cu un parfum de la Yves Saint Laurent, ca să facem pereche. Adevărul este că Black Opium este pentru mine cel mai fain parfum ever pentru iarnă. Notele de cafea și vanilie sunt fix ce trebuie pentru vremea rece. Mă inspiră. Îmi inspiră putere și senzualitate. Iar La Nuit de l’Homme este un parfum picant, potrivit pentru seară și se dezvăluie și el mai bine tot în sezonul rece.

El rămâne fan Armani, cred că sunt parfumurile lui preferate, se vede după cât mai are din Stronger with You. Și adevărul este că o să îi iau și Code, cred că îi va plăcea și acela. Da, dintre parfumurile de designeri, cred că pe acestea le-ar alege oricând.

Eu visez la un parfum Hugo Boss – The Scent. Am avut o mostră acum ceva timp și mi-a plăcut enorm. În plus, la câte oferte bune au cei de la Notino, sigur îl voi găsi la un super preț, am văzut că au reducere 20% la o selecție de parfumuri. Plus 3% din aplicația de pe mobil!

Ce parfumuri de designeri v-au atras atenția? Care sunt ultimele achiziții și ce mai plănuiți? Vă dau un pont – Calvin Klein! Rămâne obsesia mea veșnică! Cel puțin parfumurile unisex – One, Be, Everyone, sunt de-a dreptul incredibile!

4 Replies to “Parfumuri de lux de la designeri celebri

  1. Black Opium mi-a plăcut și mie, dar feblețea mea este Bvlgari Jasmine noir. Îmi place însă să încerc și alte case de parfum. Mi-a plăcut Carolina Herera și ultima dată și soțul meu și-a luat unul de la această creatoare.
    Mulțumesc pentru recomandări!

  2. Black Opium l-am primit cadou de ziua mea . Este minunat și persistă mult timp. Iar Acqua de Gio îl are soțul meu care la fel îl adoră. Ambele au un miros fain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *