Interes general

Păstrează curățenia! E mai ușor decât să o faci!

Ziua bună, oameni frumoși! Deși e mijlocul săptămânii și la mine de obicei sâmbăta e zi dedicată programului administrativ, am ales să vorbim azi despre curățenie. Oricum, ieri am spălat frigiderul, azi am făcut curat în baie și bucătărie, mâine va urma aspiratorul, așa că pot spune că-s într-o curățenie continuă. Nu de alta, dar în weekend sunt liberă și vreau să mă bucur de cele 2 zile. Așa că vreau să fie toate gata pentru a menține curățenia și a nu mă mai chinui iar peste 2 zile. Cum pot face asta? Cu ajutorul unor produse de curățenie care își fac treaba. De exemplu, Asevi, create de Pons Quimicas. Nu sunt la primul contact cu acest brand, așa că știam deja ce pot face, dar m-am bucurat să îmi fac rezerve de produse noi!

După ce am testat detergenții, parfumul de cameră, degresantul și soluția de pardoseli cu parfum floral, cei de la More Than Pub m-au încântat cu un colet și mai generos. Plin cu produse de care ai nevoie în fiecare colțișor. Am avut ocazia să testez balsamul de rufe, soluția pentru rosturi, detergentul de vase, soluția pentru pardoseli cu portocale, degresantul concentrat, soluția pentru suprafețe multiple, soluția anticalcar și cea pentru parchet. Ca să încep cu un minus, aș spune că balsamul e singurul care nu mi s-a părut wow și clar nu a fost pentru 10 spălări, ci pentru 2. Pun destul de mult la o spălare, îmi place ca rufele să miroasă intens. Însă de data asta nu s-a întâmplat….

Podeaua lună

Deși știam deja cum este soluția pentru pardoseli de la Asevi, cea cu aromă de portocală mi s-a părut mult mai parfumată decât cea florală. Este foarte concentrată, face foarte puțină spumă, nu rămân dâre în urmă și parfumează instant. Curăță foarte, foarte bine și chiar mă bucur că am avut ocazia s-o încerc. Casa miroase minunat! Atâta timp cât nu se intră încălțați în casă sau dacă scăpăm ceva pe jos și ștergem repede cu un șervețel, nu avem de ce să nu păstrăm podelele curate!

Frigider impecabil

Poate o să râdeți, dar nu am mai dezghețat frigiderul și congelatorul de anul trecut. Știu, mai și lucrez în domeniu și fac prostii degenul… Dacă aveți frigider pe gheață, clasic, se recomandă dezghețarea la minim 6 luni. Așa că ieri m-am pus pe treabă și am spălat minunea. Poate o să râdeți din nou, dar am folosit Asevi pentru multi suprafețe. Și a făcut o treabă atât de bună încât nu am stat să mă chinui prea mult! Nici la frigider, nici la congelator.

Inevitabil, se mai scurg diverse chestii, mai punem ceva fără farfurie sau mai scăpăm vreo picătură pe rafturi. Unde mai pui că eu am și mâncare pentru pești în congelator și dacă scap vreo bucățică, se face groaznic… Dar cu ajutorul soluției de la Asevi am făcut frigiderul lună în 2 timpi și 3 mișcări! Nici nu a rămas un miros urât în interior, nici dâre, nici nimic!

Baie strălucitoare

Baia am spălat-o cu soluția pentru rosturi și cu cea anticalcar. Cele două produse sunt mai concentrate, mai ales soluția de rosturi, așa că grijă mare la manevrare. Cu mânuși, pe cât posibil! Dar sunt foarte eficiente și fac o treabă de vis. Înlătură perfect orice urmă de pe cadă sau chiuvetă, chiar și cele de săpun întărit, chiar și labele murdare ale lui Aki. Toată treaba e ca după fiecare duș/baie, cada să fie spălată, să nu lași chiuveta murdară niciodată, ci să o clătești, și nu va mai fi nevoie de curățenie la 2-3 zile.

Nu am o casă foarte modernă, de asta am și evitat un pic să vă arăt fiecare părticică unde am făcut curat. Încă mai avem destul de mult de renovat, dar astea se fac pe parcurs. Și probabil și cu ajutorul producătorului de mobilă Elvila, unde am văzut niște piese minunate. Mi-ar plăcea să îmi împodobească una-alta casa după ce renovăm complet! Dar mai întâi de toate, curățenie, că e cea mai importantă! E cartea de vizită a fiecărei case și degeaba e totul nou dacă nu se întreține! Voi când și cum faceți curățenie?

Comments

Stan
11 septembrie 2019 at 12:52

Totul pare mai ușor cu aceste produse!11 septembrie 2019 at 13:01

Incerc sa fac curatenie des pentru ca la curatenia generala sa nu am asa de mult de lucru. Am zile cand fac in cate o camera sau ma ocup de bai (am 4 bai deci o zi doar acolo merge 😀 ).
Am ales câteva produse bune și ustensile care să mă ajute, nu stiu ce m-as face fără aspiratorul minune și fără aparatul de spalat geamuri, mari inventii!Valeria Chertes
11 septembrie 2019 at 14:55

Produsele Asevi sunt foarte bune.11 septembrie 2019 at 22:03

Foarte bune produsele Asevi. Le folosesc și eu.11 septembrie 2019 at 22:05

Wow. Asta da prezentare. Bravo pt inainte/după. Chiar par foarte bune aceste produse.11 septembrie 2019 at 22:06

Am folosit o parte din produsele Asevi și am fost mulțumită, mi-au plăcut. Sunt eficiente, mai ales că fac curățenie destul de des, în special în băi.
Acum, după ce am aflat mai multe din articol, voi căuta toate produsele.12 septembrie 2019 at 07:08

Ce produse interesante! Mie îmi place să fac curățenie! Mă relaxează!Anca
12 septembrie 2019 at 08:23

Produsele de la Asevi sunt preferatele mele, m-am indragostit de anti-calcar, e super eficient.Denisa
12 septembrie 2019 at 15:28

Produsele acestea sunt minunate. Si pe mine m-au ajutat la curatenie tare mult.12 septembrie 2019 at 16:06

Mare ajutor ai avut draga mea, chiar vreau sa le testez si eu. 😁 😁12 septembrie 2019 at 21:18

Am decsoperit si eu de curand produsele ASevi si sunt tare incantata de cat de eficeiente sunt!13 septembrie 2019 at 00:28

Eu incerc sa mentin pe cat se poate, avand in vedere ca cei mici fac din urma mizerie cat ai zice peste. Foarte mult ma ajuta produsele Asevi, chiar sunt eficiente.13 septembrie 2019 at 09:35

Folosesc si eu produsele Asevi si chiar ma ajuta foarte bine la curatenie13 septembrie 2019 at 17:10

Da! Foarte bune produsele! Am testat si eu multe dintre ele si sunt foarte multumita de rezultat!Cristina Dragomir
22 septembrie 2019 at 00:48

s-o pastrez? recunosc ca nu o fac. Nu am nici vreo casa murdara de sa imi fie rusine daca apare cineva pe nepusa masa, dar nici nu sunt genul ala care traieste doar pentru a aduna scame.CARMEN IONITA
14 octombrie 2019 at 19:30

Prietena mea mi-a facut cunostinta anul trecut cu produsele Asevi . De atunci le folosesc cu drag !cristina constanta
16 octombrie 2019 at 13:21

Am folosit produse Asevi. Sunt produse de calitate, cu rezultate uimitoare.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *