Ziua bună, oameni faini! Când vine vorba de șosete, în cea mai mare parte a anului, le folosesc din plin. Iarna nici nu se pune problema să lipsească, port doar șosete lungi, la mine nu există modă, există doar confort. Vara, da, merg pe șosete scurte sau tălpici, în funcție de ce încalț. Am încercat de-a lungul timpului fel și fel de șosete, și mai scumpe, și mai ieftine, și pot să spun că se vede diferența de calitate. Dar unde găsești șosetele perfecte? Simplu, la Laboratorul de Șosete! Vorbim despre o afacere românească cu prețuri corecte, după cum ne spune chiar cel care a demarat-o, Ilie Pană.

Povestea

Totul a început în 2016, când antreprenorul Ilie Pană a decis să înființeze o fabrică pe fonduri europene. Nu avea niciun fel de experiență, dar a reușit, iar în 201, fabrica era pe baricade. E greu să intri pe piață, iar acest lucru l-a aflat când a vrut să își facă loc pe rafturile unui hypermarket. I s-au cerut mult prea mulți bani, astfel că în momentul de față se vinde direct. Fabrica este la Craiova, iar șosetele sunt făcute de roboți. Și nu s-au limitat locurile de muncă, deoarece acești roboți au nevoie de cineva care să îi mânuiască, să creeze modelele și să le asigure mentenanța.

Cutiuța cu șosete perfecte și compoziția lor

Cutiuța pe care am primit-o eu de la Laboratorul de Șosete este Cutiuța “Șosetele Esențiale” + Culorile anului 2021, care cuprinde 30 de perechi cam pentru orice vreme și anotimp, și anume:

15 PERECHI ȘOSETE LUNGI
– 1 x NEGRU + 1 x MARO + 1 x BLEUMARIN
– 1 x NEGRU + 1 x GRI + 1 x NEGRU cu buline GRI
– 1 x MARO + 1 x BEJ + 1 x romburi scoțiene MARO și BEJ
– 1 x BLEUMARIN + 1 x BLEU + 1 x dungi BLEUMARIN și BLEU
– 1 x VERDE MENTĂ + 1 x GALBEN SOARE + 1 x ALBASTRU FRANȚUZESC
9 PERECHI ȘOSETE GLEZNĂ
– 3 x NEGRU
– 3 x ALB
– 1 x VERDE MENTĂ + 1 x GALBEN SOARE + 1 x ALBASTRU FRANȚUZESC

6 PERECHI ȘOSETE TĂLPICI
– 3 x NEGRU
– 3 x ALB

Adică fix ce ai nevoie de zi cu zi. Șosetele nu au cusătură la vârf, lucru foarte important, fiind finisate de roboțeii de care vă ziceam. Compoziția lor este una bine gândită. Ele nu conțin 100% bumbac, din mai multe considerente. O șosetă din 100% bumbac se degradează foarte repede. De aceea, compoziția perfectă este 80% bumbac pieptănat – 18% poliamidă – 2% elastan.

Ce este acela bumbac pieptănat? Reprezintă cele mai lungi fire obținute prin pieptănarea bumbacului, dar și cele mai calitative. Poliamida este folosită pentru a da rezistență șosetei fără a face piciorul să miroasă. Elastanul este folosit pentru ca șoseta să se muleze pe picior. Fiecare din componente are rolul său bine stabilit. Iar piciorul stă comod, nu miroase, nu transpiră, șoseta nu se lăbărțează și nu-și pierde forma.

În momentul de față sunt disponibile mai multe cutiuțe cu șosete, în funcție de preferințe. Fie că optezi pentru șosete până la gleznă, lungi, în culorile anului 2021 sau basic, poți fi sigur că mereu vei face alegerea potrivită de la Laboratorul de Șosete. Prețurile sunt corecte, nefiind umflate cu adaosuri inutile. Iar calitatea e la cote înalte! Voi sunteți amatori de șosete? Ce fel de șosete folosiți, cumpărați ceva de calitate sau ce vă pică în mână?

13 Replies to “Șosete cu personalitate de la Laboratorul de Șosete

  1. procentul de bumbac este destul de mare si sosetele arata mai mult decat bine. Si lui Aki ii plac sigur. Tot mai des aleg si eu modele colorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *