Ziua bună tuturor! Despre parfumurile Infinite Love am mai vorbit și în mod cert vom mai vorbi și pe viitor! Sunt produse extrem de calitative, nu fake-uri sau copii, ci replici de cea mai bună calitate. Chiar și pe site specifică ”Recomandări din aceeași gamă olfactivă … ”. Prețurile sunt de vis, iar persistența de nota 20+! Am avut în trecut parfumul Verona, K-090, iar acum a ajuns în mâinile mele Brooklyn, K-166. La evenimentul Danube Bloggers Meet, am primit toate aceeași aromă, urmarea fiind în funcție de pH-ul fiecăreia dintre noi. Corespondentul acestui parfum este Black XS Pour Elle – Paco Rabane.

Pe lângă recipientul de parfum de 50 ml, am primit și un pen de 8ml, și un atomizor de luat cu noi oriunde. Designul sticlei rămâne extrem de elegant, bun de comparat cu parfumurile scumpe. Brooklyn are o descriere fabuloasă pe site:

”este un parfum oriental-floral-lemnos, cald și cremos, în care notele fructate se contopesc cu mireasma dulce a vaniliei, violetei, trandafirului și lemnului de Massoia.
Începutul aparține tonurilor delicioase de merișoare, condimentate cu piper roz și tamarind. (Tamarindul sau curmala de India este un condiment ușor picant, dulce-acrișor, foarte popular în bucătăria indiană și asiatică, familiar și în Europa, ca ingredient principal în sosul Worcestershire, în marinate sau în sosul chutney.)
Treptat, notele acrișoare se îmblânzesc în prezența violetelor discret pudrate și a esenței de trandafir, roșu, profund și intens, ca un tango sub clar de lună.
Latura senzuală este completată de parfumul captivant al boabelor de cacao și de aroma luminoasă a vaniliei. Notele de paciuli au un ton provocator iar lemnul de Massoia oferă o finisare catifelată și lăptoasă, cu accente gurmande, prețioase. Acest fapt se datorează prezenței lactonelor din scoarța arborelui de Massoia; lactonele se regăsesc foarte greu în natură, sub formă vegetală, iar extractul de Massoia, cu izul lui dulceag și pătrunzător, ușor ambrat și lemnos, răspândește în drydown cea mai pură și mai plăcută senzație de confort.
În Brooklyn, Massoia vine spre final în completarea fericită a vaniliei și trandafirului, ca un sărut pasional pe pielea răsfățată cu creme și licori hidratante.

Da, într-adevăr, am perceput acest parfum ca pe unul floral, dar și oriental, destul de dulce pentru gustul meu. Ei spun că este un parfum de zi, de toamnă. Da, și eu zic că merge foarte bine pe temperaturi mai joase. Pe sezon cald… te sufocă! Persistența rămâne un atuu, iar siajul este destul de puternic și el.

Atomizorul de buzunar este foarte practic, cu ajutorul lui poți lua aroma preferată cu tine oriunde. La fel și pen-ul, compact, merge strecurat în orice geantă. Mai nou, din câte am aflat pe pagina de Facebook, la fiecare comandă se oferă câte o sare de baie cadou.

Parfumurile Infinite Love sunt o alternativă minunată a parfumurilor de la branduri renumite. Cu note similare (trebuie doar să îl cauți pe cel care ți se potrivește), persistență foarte bună și prețuri de vis, cred că cei de la Infinite Love sunt un jucător important pe piața noastră! Voi ați folosit parfumurile lor? Care e preferatul vostru?

17 Replies to “Povestea unui parfum – Brooklyn – K-166

  1. Recent am achiziționat și eu câteva parfumuri de la un brand care are dupe-uri după marile și renumitele branduri din lume.
    Pe cele de la Infinite Love nu le-am încercat, dar am tot auzit de ele.

  2. Până să citesc articolul, nu am auzit de ei, însă m-ai determinat să intru și să văd lista de prețuri, alături de aromele potrivite. Îmi plac parfumurile, ca oricărei femei, însă gusturile nu se discută. Cel descris de tine probabil ar fi puțin cam puternic pentru stilul meu. Oricum, mulțumesc pentru sugestie! Trebuie să intru pe pagina lor cât mai repede!

  3. Am si eu un parfum de la ei care miroase excelent si persista! E foarte util recipientul pentru geanta, in general daca sunt pe graba uit sa ma dau cu parfum si imi amintesc cand sunt pe drum

  4. Are si varu-miu un parfum de la Infinite Love si miroase demential. peste tot unde merge il intreaba lumea cu ce se da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *