Ziua bună, oameni faini! Iubesc parfumurile! Deși nu mă dau întotdeauna, că mai uit de ele, să știți că am o colecție frumușică. Am peste 10 sticluțe care îmi parfumează zilele și mă binedispun. Nu întotdeauna aleg parfumuri scumpe, ba din contră, prefer ca prețul să reflecte calitatea, nu numele. Am avut parfumuri de la branduri celebre care nu persistau nici 2 ore pe pielea mea, dar am avut și replici care pur și simplu miroseau o zi întreagă! Personal, merg mai repede pe replici, pentru că acestea fac întotdeauna treabă mult mai bună. Cel puțin pe pielea mea. Despre Infinite Love v-am mai povestit, nu sunt la primul parfum al lor, dar cu siguranță nici la ultimul! Ceea ce ei produc e de-a dreptul minunat și îmi place că pot opta pentru arome de lux la prețuri accesibile. Canillo K-194 este ultimul parfum de la ei și este minunat!

De ce Canillo K-194?

Pentru că notele mi s-au părut a fi destul de interesante. Parfumul Canillo K-194 este o replică a celebrului Omnia Crystaline de la Bvlgari. Și sincer, am fost tare curioasă, dat fiind faptul că nu am avut niciodată vreun parfum de la acest brand. Am văzut că sunt destul de scumpe și nu cred că m-aș îndura să dau banii aceia pe el. Însă cum notele sunt similare, am zis să îi dau o șansă!

Vorbim despre un parfum acvatic, fresh, numai bun de sezon cald.

Ca note de vârf avem para și bambusul.

Ca note de mijloc, găsim aromele exotice de lotus, cassia şi ceai.

Ca și bază, moscul și santalul se împletesc fără a cădea ”greu”.

Ce alte produse mai găsiți în portofoliul Infinite Love?

Când vine vorba de mirosuri faine, cei de la Infinite Love au știut cu ce să intre pe piață. Fie că vorbim de body mist-uri, fie că vorbim de parfumuri de cameră, toate sunt menite să ne binedispună și să ne relaxeze.

Spray-ul de corp Love Spell este cel care îți va satisface pofta de dulce! Zahăr pudră, vanilie, e un mix de chestii dulci, așa că te vei îndrăgosti de el dacă agreezi aromele de genul.

Bețișoarele de cameră Snowdrop sunt alegerea potrivită pentru arome fresh, răcoritoare. Persistă câteva săptămâni.

Infinite Love nu m-a dezamăgit niciodată în ceea ce privește parfumurile, fie de orice tip! Prețurile lor aunt extrem de bune, iar dacă nu ești adepta blind buy-urilor, găsești în mall-uri standurile unde poți testa aromele. Big like pentru asta! Voi ați testat parfumurile lor? Vi se pare că seamănă cu cele ale brandurilor celebre?

12 Replies to “Povestea unui parfum – Canillo K-194

  1. La Infinite Love sunt produse de calitate într-o gamă care satisface multe gusturi și cerințe. Îmi plac mult și parfumurile pentru cameră!
    Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *