Ziua bună tuturor! Astăzi vorbim despre un parfum recent apărut în portofoliul celor de la Avon, și anume Eve Become. Face parte din gama Eve, a cărei imagine este superba Eva Mendes. Sunt atât de multe variante ale acestui parfum, există Eve Confidence, Prive, Truth sau Elegance și cred că toate miros minunat. Pentru mine, Become e prima variantă pe care o încerc, dar nu îmi pare rău deloc și mi-a stârnit interesul! Inspirat de metamorfoza unui fluture, până și sticluța sa te încântă. Are note foarte interesante și pentru mine e ok în orice anotimp. Nu pare prea dulce sau prea tare, ceea ce îl va face potrivit și în sezonul cald. Face parte din grupa parfumurilor floral-fructate și se transformă în fiecare moment al zilei.

Motto-ul acestei creații este superb:

Așa cum fluturele se transformă într-o frumusețe delicată, dar puternică și unică, așa și fiecare femeie  se desăvârșește ca femeie și DEVINE EA ÎNSĂȘI datorită propriei SALE călătorii în VIAȚĂ.

Mi se pare o idee tare faină, iar notele acestui parfum merg exact pe aceeași idee.

Nota de vârf este aceea de măr roșu, dulce, proaspătă, zemoasă și energizantă.

Inima piramidei olfactive o constituie acordul butterfly, compus din nota de gardenie de august, YODANOL, o moleculă semnată Firmenich care potențiază mirosul gardeniei și moscului, și Ambroxan, o moleculă stabilizatoare, care crește persitența și oferă o aromă proaspătă și marină.

Baza este constituită din lemn de cedru Atlas, acesta mirosind mult mai cald și fin decât Virginia, care este mai puternic și mai dur. Acesta contrabalansează cu succes acordul butterfly și mărul roșu din componența Eve Become.

Per ansamblu, parfumul este o explozie de flori și fructe, ideal pentru orice moment al zilei, descoperind noi acorduri. Este o metamorfoză, persistența este bună, de câteva ore pe piele. În sezonul rece îmi pare că se simte excelent, la vară sigur îi va mai scădea din persistență. Dar momentan e ok așa!

Eve Become este o adevărată simfonie a aromelor. Pot spune că e unul din cele mai reușite parfumuri pe care le-am mirosit în ultima perioadă. Voi ați reuști să îl comandați? Cum vi se pare?

4 Replies to “Povestea unui parfum – Eve Become

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *