Azi vreau să vă vorbesc despre o aromă simpatică, potrivită pentru vară. Deși suntem pe final de august, nu cred că temperaturile ridicate ne vor părăsi prea curând, așa că mai poate fi folosit măcar 1-2 luni. Vreau să specific din start că vorbim de o apă de toaletă. Apele de parfum mi se par mult prea puternice pe caniculă, mie una mi se face rău de la miros. Am văzut Miss Happy în catalog, din întâmplare, alături de Miss Relax, dar acesta mi s-a părut mai ok din descriere și de ce nu, după nume 🙂 Știți cum se zice… Zâmbește! Mâine va fi mai rău!

IMG_20160825_062902 IMG_20160825_062957

Miss Happy este un spray parfumat ce vine într-un recipient drăguț, de 75 ml, care la rândul său se află într-o cutie de carton. Aș fi apreciat mai mult dacă recipientul era din sticlă, nu din plastic, dar acest lucru ar fi presupus costuri mai mari, iar acest produs e mai degrabă unul din categoria medie. Produsul vine într-o cantitate destul de mare, dar nu vă bucurați prea tare, acest lucru e făcut cu cap. Eu am plătit cam 15 lei pentru el, dar costă cam 25 în mod normal. Fiind ieftin, vă imaginați, probabil, că nu poate avea o persistență ridicată. Și asta cam așa e. Eu folosesc destul de multe pufuri, iar persistența e undeva la maxim 2-3 ore. Mi-am asumat acest lucru când l-am achiziționat! Totuși, pielea rămâne cu un ușor miros, chiar și după mai mult timp.

happy miss happy Apa de toaletă are o culoare plăcută, un portocaliu fin, și este un pic diferită față de surata sa, Miss Relax. În timp ce aceea este o apă de toaletă florală, aceasta are acorduri floral-fructate. Mie îmi place foarte mult! Este fresh, numai bună de pufăit! Ca note de vârf avem floarea de portocal, ca note de mijloc – corcodușele, iar ca note de bază – cedrul. Nu cred că am nimic asemănător prin colecția mea de parfumuri, dar mi se pare ok. Iar ambalajul de plastic îl face destul de ușor, astfel că poate fi purtat în poșetă mereu, fără teama că va ”atârna greu”.

În concluzie, nu e un produs high-end, nu costă foarte mulți bani, dar ca împrospătare, merită încercat! Cui îi plac apele de toaletă, mirosurile nu prea dulci, și nu e deranjat de ideea de reaplicare la câteva ore… eu zic că e ok! Voi ați încercat parfumuri de la Oriflame? Ce vă face cu ochiul din gama lor?

Până data viitoare… Don’t worry, be happy! 🙂

18 Replies to “Povestea unui parfum – Miss Happy

  1. Ma bucur mult ca ti-a placut mirosul acestui produs , chiar aveam emotii ca nu o sa ti placa , din descrierea ta reiese ca nu iti plac parfumurile puternice pe vara insa pt toamna iarna daca le accepti pe cele puternice iti recomand :Posses , Enigma , Love Potion , Miss Giordani , Divine Idol miroase genial , sunt multe parfumuri de la ei care merita.Pentru ca sunt consultant pot sa achizitionez si mostre si daca nu ma insel exista un set cu toate mostrele de parfumuri Oriflame de femei si barbati parca la 17 lei sau poti fi luat separat pt 50 sau 60 de bani , eu mai cumpar ca sa ofer clientelor mele dupa cum ai observat.

    1. vara nu suport decat ceva fresh, subtil. iarna, in schimb, liber la dezmat :)) am mostra aia, e pusa bine, astept sa se mai racoreasca, si sa vezi ce torn 😀 si eu faceam la fel cu mostrele, cand eram reprezentant avon. acum ma limitez la achizitii proprii 😀

    1. este usor dulceag, mai mult fresh. are o aroma tare faina! si iti garantez ca nu te lesina, si eu fug de asa ceva vara 😀

  2. Nu imi pot imagina amestecul de cedru, portocal si corcoduse, dar culoarea produsului e deosebita, atrage imediat atentia. 🙂 Si imi place sinceritatea cu care il prezinti. Sper sa aprecieze toata lumea acest lucru.

    1. si eu sper. nu am niciun interes, pana la urma. de asta ne facem bloguri, sa vorbim deschis si sa ne spunem parerea neinfluentata de nimic. cel putin, asa percep eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *