Ziua bună, oameni faini! De ceva timp testez noile rujuri Avon PowerStay SuperLight în cadrul campaniei BuzzStore. Am primit două nuanțe foarte frumoase și, deși nu am fost eu mereu aia cu machiajul buzelor, se pare că aceste produse chiar m-au prins! Disponibile în 14 nuanțe, cu o rezistență peste medie, aceste rujuri au un preț accesibil și sunt extrem de faine. Da, poate că e o perioadă mai ciudată, iar masca nu ne lasă să ne etalăm așa cum ne-am dori, însă vă spun sincer, rujurile acestea merg purtate pe sub mască fără să se ia vreun pic. Ceea ce e super ok!

Ultima comandă a venit cu cele două nuanțe ale acestui ruj – Power Up Pink și In Control Coral. Primul – un roz pal, care depinde mult de nuanța tenului, nu se potrivește tuturor. Al doilea – un corai furtunos, minunat, îndrăzneț, care cere un oareșce tupeu pentru a fi purtat. Da, e o culoare tare, dar frumoasă!

Ambele sunt culori vibrante, deși au destinații diferite. Unul pentru femei mai cuminți, altul pentru cele îndrăznețe. Unul mai fac, altul mai puternic. Contează totuși că ambele rezistă până la 10 ore. Și ambele lasă buzele ok, nu le usucă și nu se strâng. Sunt rujuri semi-mate, ceea ce le face perfecte pentru orice moment al zilei. Da, dacă mănânci sau bei, clar vor începe să se ducă de pe buze. Dar treptat și frumos.

Cu mască sau fără, rezistența e aceeași!

Testate chiar de mine, și plăcute maxim, fie vorba între noi, rujurile astea chiar rezistă foarte mult! Am folosit mai ales nuanța Power Up Pink, dat fiind faptul că nu-s foarte obișnuită cu roșu sau corai. Am aplicat-o dimineața, iar la pauza de masă (undeva după ora 14), culoarea era tot acolo. Așa da! Și masca, vă zic sigur, am purtat-o toată ziua, e obligatoriu!

Aceste rujuri de la Avon mi-au captat întreaga atenție și în mod cert le voi utiliza și de acum încolo. Plus, de ce nu, voi lua și alte nuanțe! Voi obișnuiți să folosiți ruj sub mască sau nu pare a-și mai avea rostul? Ce spuneți de aceste nuanțe?

10 Replies to “PowerStay SuperLight – rujuri rezistente chiar și sub mască!

  1. Iti spun drept ca nu m-am gandit sa ma dau cu ruj cand port masca, totusi este bine ca au facut si astfel de rujuri, atat de rezistente.

  2. Sunt frumoase, nuante potrivite pentru diferite evenimente! Multumim ca ne-ai impartasit experienta ta cu rujurile Avon. 🙂

  3. norocul meu ca nu ma mai dau cu ruj pe sub masca pentru ca nu am de ce. Oricum, ies doar la cumparaturi, pe fuga, apoi iute inapoi in viziuina. Dar sunt de retinut daca sunt asa rezistente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *