Nu ştiu voi cum sunteţi, dar mie îmi place să gătesc. Bucătăria este locul meu preferat din casă. Mă relaxează, mă ajută să gândesc mai limpede şi-mi ocupă timpul ca nimic altceva. Aş sta în fiecare zi lângă aragaz să coc tot felul de prăjituri şi să încerc toate reţetele posibile, mai ales din bucătăria asiatică. Până acum mă pot lăuda că am făcut câteva preparate care nu-s la îndemâna oricui. Dar ce m-aş fi făcut fără electrocasnicele de la Philips? Am avut bucuria să câştig acum ceva timp un mixer de mână, şi vă spun sincer că nu l-aş înlocui cu nimic altceva!

Bineînţeles că de atunci au apărut modele noi, cum ar fi HR1607 sau HR1627, care au un accesoriu tel şi un bol de 0,5l, ideal pentru măsurarea ingredintelor, dar şi un tocător potrivit pentru orice! 

Eu cred că un mixer de mână nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie. Ceapă, ciocolată, brânză, orice legume sau fructe vor fi făcute harcea-parcea de lamele puternice din oţel inoxidabil. Fără lacrimi, fără efort, în 2 timpi şi 3 mişcări, graţie vitezei turbo. De când am acest mixer, parcă orice mîncare iese mai interesantă. În plus, am învăţat să fac şi smoothie-uri. E atât de simplu! Pui fructele, gheaţa, un pic de miere, şi aia e! Ai o băutură răcoritoare în no time. N-o să mă opresc niciodată din a-l lăuda. E ceea ce-mi doream de foarte mult timp!
Nu mai prejos sunt şi storcătoarele de fructe şi legume. Încă nu deţin unul, dar este în plan. Consumăm mult prea multe sucuri din comerţ, carbogazoase, care nu ne fac bine deloc. Dar nu ne putem abţine, pentru că a intervenit acea dependenţă de dulce şi e foarte comod să deschizi frigiderul şi să iei sticla, deşi eşti conştient de riscurile pe care le are asupra sănătăţii. Am hotărât că acest lucru trebuie să înceteze. Şi cum de suc nu ne putem lipsi, de ce să nu alegem alternativa sănătoasă şi să-l facem chiar noi? Storcătorul HR1871 este ideal, obţii până la 2,5l suc şi nici nu trebuie să tăiem fructele şi legumele în bucăţi mici, graţie tubului de alimentare cu un diametru mare. Pulpa este stocată în locaşul special, aşa că mă gândeam că n-ar fi rău să folosim resturile legumelor, mai ales (morcovi, roşii) pentru prepararea unui sos consistent pentru paste sau alte mâncăruri.
Orice este posibil atâta timp cât ai un ajutor de nădejde în bucătărie! Iar produsele Philips sunt mai mult decât un ajutor, sunt prieteni adevăraţi.

2 Replies to “Prietenul din bucătărie

  1. Mi-am achizitionat si eu de curand un blender si iti pot spune ca de atunci ( de vreo luna),foarte rar am mai baut sucuri din comert,bazandu-ma mai mult pe smoothie-uri delicioase.Un mixer de mana si un storcator de fructe ar trebui sa fie nelipsite dintr-o bucatarie,iar Philips este un brand cu traditie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *