Neața bună tuturor! Mă țin de cel puțin 2 săptămâni să vă dau detalii despre produsele de make-up de la Cien, dar m-am lenevit de tot. Starea asta înainte de mutare îmi creează un disconfort total, nu mai am chef de absolut nimic, munca mă termină, ploaia la fel, parcă totul mă doare și mi-e somn non-stop. Dar hai, mobilizarea! Mă enervează să fiu și așa legumă! Poate de mâine se mai înseninează, chit că e frig. Soarele nu se compară cu nimic, e tare adevărat! Dar hai să vă prezint cele două produse, și anume un corector și un CC cream.

cien

cien-4Ambele fac parte din gama Perfect nude, le-am ales în nuanța 10 Light Teint, pentru că tenul meu e la ora actuală lipsit de orice nuanță, am revenit la paloarea care mă caracterizează, dar le-am văzut și-n nuanța Medium în magazin. Să le iau totuși pe rând. Corectorul are 8 ml, ambalajul e flexibil, moale, produsul iese foarte ușor. Nu știam la ce sistem de dozare să mă aștept, mă gândeam că poate e ca la pasta de dinți, dar am avut surpriza să existe un burețel în capăt.

cien-1 concealer-cienRezultatul este unul foarte natural, îmi place că nu încarcă, nu se strânge, e pur și simplu tare fain. Se aplică ușor și rezistă bine. Se și demachiază repede. Ce nu-mi place, și e valabil la ambele produse, e că nu găsești o listă de ingrediente pe recipient. Mi se pare treabă de bun simț, până la urmă. Dar trec peste. Pentru 10 lei, cât am plătit pentru acest corector, zic că rezultatele-s destul de bune!

cc-cien cc-cream-cien

În ceea ce privește CC Cream-ul, cred că 30 ml îmi vor ajunge pentru ceva timp. La fel, aceeași nuanță deschisă, numai bună pentru mine. Un aspect natural, exact ce căutam, nici nu se vede că am ceva pe ten. Și se demachiază foarte ușor, eu folosesc gelul de curățare la duș, apoi demachiant bifazic sau șervețele micelare de la Nivea și n-am probleme! La fel ca toate produsele Cien, și crema a costat până în 10 lei. Mie îmi convine! Calitatea e foarte bună, iar prețul o susține!

Recomand produsele Cien, cred că-s cele mai faine și mai accesibile de pe piață la momentul actual! De la geluri de duș la creme și produse de make-up, n-am găsit până acum ceva care să nu merite luat. Ojele lor iar îmi plac mult! Acum am văzut pe la case BB Cream-ul lor. Pe acela nu l-am încercat încă. Dar..cine știe?

Voi folosiți produse Cien? Care-s preferatele voastre?

14 Replies to “Produse de make-up (Cien)-concealer și CC Cream

  1. Hai ca azi a fost soare asa ca a meritat sa te mobilizezi sa scrii 😀
    De la Cien am tot vrut sa cumpar si am lista facuta, dar nu am avut timp deloc.
    Parca nu mai am timp de nimic de la inceputul lui septembrie incoace 🙁

    1. la noi a fost urat ieri, iti venea sa te bati :(( a plouat, a fost innorat, azi abia a iesit soarele 😀 mobilizeaza-te si da o tura pe unde ti-ai propus!

  2. In prezent am un BB cream de la ei luat tot cu 10 lei si isi merita din plin banii. Si eu credeam ca acel concelear are alt sistem de aplicare dar sincer ma incanta acel buretel. Cred ca am sa-mi iau si eu unul. Mersi de info …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *