Ziua bună tuturor și La mulți ani! Să vă fie noul an așa cum vi-l doriți! Perioada asta a sărbătorilor a fost cu pauză, pentru că am avut multe de pregătit pentru acasă, a fost aglomerat și la muncă, și știți cum e, pe final de an o lâncezim rău tare de tot. Însă acum, la început de an, ne promitem de fiecare dată că vom fi mai productivi și mai înțelepți, că vom munci mai mult și mai bine. Pe parcurs, planurile astea se mai și estompează, dar mă rog. Ideea e că rezoluțiile se fac. O să vorbim și despre asta în alt articol. Acum, însă, începem anul cu ultimele produse consumate în luna ce tocmai s-a încheiat. Vreau să fac și o retrospectivă a celor mai faine chestii descoperite anul trecut, însă toate se vor întâmpla pe rând. Până atunci, să vedem produsele consumate.

Produse pentru ten

În ceea ce privește produsele pentru ten, am folosit în continuare serumurile de la La Roche Posay, Hyalu B5 și cel cu vitamina C pură. Le ador! Am terminat și crema pentru ten și cea pentru ochi de la Farmasi, din gama Lumi Radiance. Mi-au plăcut. Am folosit și tonicul de la Eveline, însă nu pot să nu spun că cel de la Avon, pentru puncte negre, mi se pare cel mai ok. Mi-au plăcut foarte mult din calendarul de Advent de la Balea atât apa micelară, cât și patch-urile pentru ochi. Și da, în sfârșit e gata un produs de make-up, concealerul de la Make-up Revolution.

Produse pentru corp

Aici am o multitudine de mini-produse din calendar – spumă de duș, cremă de duș, gel de duș, peeling și gel de curățare. Toate faine, o să le caut prin Dm. Am consumat săpunul lichid de la Zanna, primul de la ei, dar mi-a plăcut la nebunie! A fost fain și gelul de duș cu turtă dulce de la Avon.

Produse pentru păr

Am folosit vopseaua de păr Loncolor și mi-a plăcut tare mult, a ieșit un blond argintiu foarte plăcut! Și șamponul lor pentru păr vopsit e ok, însă cel de la Balea mi s-a părut genial. Nu știu, mi-a lăsat părul fain, moale, însă nu pisicos, nu s-a îngrășat repede. Big like, o să-l mai caut!

Produse random

Am consumat atât suplimente alimentare, cât și lumânări parfumate. Am luat deja altele noi, așa că trebuia să scap de cele vechi. Lumânarea Botanica de la Air Wick e una din cele mai bune pe care le-am folosit ever. E până în 30 lei, e mare, și miroase în toată casa, nu camera! Apa de gură Elmex a fost destul de ciudată, nu mi-a plăcut prea mult. Șervețelele intime Hygenium sunt ok, la fel și dischetele demachiante de la Carrefour. Totuși, cred că în 2023 le voi folosi pe cele din bumbac, reutilizabile. Aș vrea să încep anul așa, ca să mai reduc un pic deșeurile de genul.

Cam acestea au fost produsele consumate în ultima lună din an. De acum simt nevoia să mai schimb anumite lucruri, așa că nu le voi mai cumpăra doar de amorul artei. De asemenea, voi căuta doar produse care fac bine pielii mele. Tototdată, știind că am dermatita atopică, pe corp nu voi mai folosi produse cu alcool sau parfum. O să încerc să las lenea deoparte și o să mă machiez mai des. Nu de alta, dar îmi dă o stare de bine când o fac. Și nu în ultimul rând, mă voi ține de partea de curățare a tenului mai mult decât orice. Ah, da, și de sport! Care ar fi planurile voastre pe anul acesta? Și ce produse v-ați dori să încercați?

One Reply to “Produse consumate în luna decembrie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *