Ziua bună, oameni dragi! Am lipsit un pic din online săptămâna asta, și nu că aș fi fost plecată, ci mai mult din lipsă de inspirație. Așa că am încercat să mai adun una-alta și să mai scriu câteva articole. Îmi pare destul de rău când sunt absentă de pe blog, nu îmi place că nu am grijă de el, dar știți cum e… mai rămâi și în pană. De săptămâna viitoare oricum sunt în concediu, abia după 10 vom pleca undeva. Până atunci… relax fără să fac nimic. A venit și toamna, cel puțin calendaristic, și chiar sper ca de acum încolo să fie mai bine și o vreme mai suportabilă. Sper să ne ferim de covidel, coviduț sau alte virusuri ciudate și nefaste. Sper să fim bine! Azi, însă, vreau să vorbim despre produsele pe care le-am consumat în ultima lună de vară.

Produse pentru ten și igienă orală

La capitolul produse pentru igienă orală, scap mai repede – pasta de dinți Elmex a fost ok, însă nu a oprit sângerările gingivale (ceva recomandări??). Apa de gură Signal mi-a plăcut, a avut o textură de gel, nu a fost lichidă complet, și a fost destul de aromată.

În ceea ce privește produsele pentru ten, plâng după tonerul cu acid glicolic de la Revolution Skincare. M-am înțeles super cu el și chiar o să mai cumpăr produsele lor. Masca Smoothie de la Bielenda nu a fost wow. A fost o pastă lichidă din care am folosit de 2 ori, că o dată mă năclăiam cam mult. Nimic wow după utilizare. Plasturii pentru puncte negre de la Botanical Choice… varzăăăăă! Printre cele mai proaste variante pe care le-am încercat până acum. Rămân la ideea că tot cei de la Balea sunt indicați. Și atât!

Produse pentru îngrijirea corpului

Gelurile de duș Avon sunt amintiri ale copilăriei. Însă sincer, ca și calitate, lasă de dorit. Nu tu spumă bogată, de mirosit miros fix când te speli… și atât. Așa că m-am cam lecuit. Cred că mai am doar un spumant de la ei. Nici de scrub nu am fost încântată, deși miroase super. Nu hidratează absolut deloc. Față de cel de la Ziaja, care nu mai cere cremă vreo 2 zile, ăsta e teroare. Plus că exfolierea e destul de ineficientă, cu particule foarte mici și rare. Gelul intim de la Eveline a fost ok, deși un pic cam lichid. Spuma de duș Nivea e tare yummy, dar la fel ca toate spumele de duș, se consumă imediat. Gelul dezinfectant de la Spiri Time mi-a plăcut foarte mult, a mirosit super!

Produse pentru păr

Șamponul Balance mi s-a părut excelent, mi-a lăsat părul moale și frumos mirositor. Este un produs vegan, ceea ce îl face și mai ok, nu face foarte multă spumă, dar curăță exemplar.

Am terminat și Rainbow Shots de la I Heart Revolution, de culoare roz. Mai am o mască de păr de la Maria Nila, mov, pe care intenționez să o consum, apoi să îmi las părul blond în pace o perioadă. Sau să revin la roșu??? Voi ce ziceți?

Produse random

Săpun, șervețele, bețișoare de urechi. Cam așa se rezumă. Mă mir cum nu am consumat și dischetele.

Produse consumate de Mr.

Și el a fost destul de prolific luna asta, a dat gata 2 parfumuri – Davidoff Cool Water și Eau de Gaga by Lady Gaga. Personal, îmi plac amandouă, sunt destul de diferite. Eau de Gaga e ceva mia dulce, e unisex, în timp ce Cool Water e fresh. Și eu am avut varianta de damă și am terminat-o acum vreo 2 luni. Acum sunt pusă tare pe One de la CK, trebuie să îl termin musai luna asta. S-a dus și deodorantul Dove Men, nu știu cât de încântat e de el, cert e că aia a fost, l-a consumat.

Cam acestea ar fi ultimele produse de vară. Acum trebuie ușor-ușor să trecem la rutina de toamnă, la produse mai hidratante, pentru că la un moment dat o să vină frigul și o să avem o piele mai uscată. Tocmai de aceea e bine să ne aprovizionăm din timp. Voi ce produse ați mai consumat pe final de vară?

14 Replies to “Produse consumate în luna august

  1. Șervețelele cosmetice de la Cien îmi sunt indispensabile și mie! Cred că sunt cele mai calitative dintre toate câte am folosit.
    În rest, încă nu am încercat nimic dintre produsele consumate de tine. 🙂

  2. Nu tin cont ce anume consum, dar in ceea ce priveste vreo pasta de dinti care s aopreasca samgerarile gingivale, totul e numai reclama. Folosesc alternativ din toate pastele gen Parodontax, Sensodyne, Lacalut si nimic….

  3. Dintre toate produsele consumate de tine am folosit doar betisoarele de ureche de la Lidl, pe care tocmai le-am terminat si eu si pe care le-am inlocuit cu o alternativa sustenabila de la Carrefour:)

  4. De data acesta nu ne-am sincronizat la brandurile produselor consumate. În afară de Cien, nu am avut niciun produs. Mi-am notat însă câteva care mi se par interesante, pe lista de cumpărături.

  5. Spuma de duș Nivea mă tentează pentru miros și-mi amintesc că alte variante de la ei au fost foarte ok (e firesc să se consume mai repede decât gelurile). Mie niciodată nu mi-au plăcut gelurile din gama Senses de la Avon, doar mirosul ce e de ele. Șervețelele și dischetele Cien nu-mi lipsesc din casă.

    1. da, din pacate, sa stii ca doar mirosul e de ele.. inainte eram mai incantata. dar cred ca am ajuns sa cunosc mult mai multe branduri si mi se par mai ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *