Ziua bună, oameni frumoși! Fac rar cumpărături în ultima perioadă. Nu merg să iau ceva decât dacă am musai nevoie. Da, la mâncare e altceva, însă pe parte de produse cosmetice, de make-up sau haine, iau de multe ori pauze mai lungi, pentru a reuși să folosesc ceea ce deja am. Nu mi se mai pare ok să arunc banii în toate direcțiile fără să mă gândesc dacă am sau nu nevoie de acel ceva .Am început să fiu mai cumpătată. Oare am nevoie de toate acele lucruri? Voi folosi acea cremă acum dacă deja am 2 desfăcute? Nu pot să trăiesc fără acel fard, dacă eu deja am 7 palete? Chiar nu mai am niciun tricou??? Da, despre asta vorbesc… Asta înseamnă să fii practic. Și e mult mai ok și pentru buzunar. Dar când intervin niscaiva reduceri….

Totuși, câteodată mai și cedăm…

De data asta, însă, am comis-o un pic. Dacă pot cataloga ceva drept slăbiciune, atunci slăbiciunea mea sunt adidașii 😀 Aveam cam 4 perechi, în condițiile în care botinele, ghetele și sandalele însumează acest număr :))) Acum am 5. Nu am putut să rezist!

Ce mi-a plăcut cel mai mult? Culoareaaaa! Am deja 2 perechi de Adidas în acest stil, înalți. Dar erau negri și gri metalizat. Așa că, umblând prin CCC, i-am zărit într-un colț, singura pereche, mărimea 40. Culmea! De obicei mărimea mea cam lipsește. Asta înseamnă că ori sunt prea multe dame care poartă 40, ori se fac fix 3 perechi.

I-am văzut, i-am plăcut, am calculat foarte bine dacă am nevoie de ei, concluzia a fost că nu, dar deh… Erau 169 lei, ceea ce mi s-a părut un preț super ok. Așa că m-am îndreptat spre casă cu ei. La casă, surpriză, s-a mai aplicat o reducere de 20%, așa că am plătit pentru ei doar 136 lei! Am rămas consternată. Dacă mai vedem ceva, sigur acolo mă pierdeam și uitam de tot simțul meu practic.

Final de sezon = reduceri prin toate magazinele

Am aterizat un pic și prin Sinsay, că tot s-a deschis acum o lună și la noi. Am mai fost pe la ei, dar revin mereu, îmi plac hainele și decorațiunile lor. Acum erau iar reduceri de 30% la produse deja reduse, astfel că pe papuci și pe pijamale am dat în loc de 20 , doar 14 lei fiecare. Mai am pijamale de la ei, sunt suuuuuper!

De la Takko am luat 2 perechi de pantaloni, cu reducere 50% din prețul deja redus. Am căutat ceva care să nu aibă tăieturi, am probleme cu asta :)) Și am găsit 2 perechi pe care le-am luat cu 40 lei fiecare în loc de 80. Sunt simpli, o pereche negri, din bumbac combinat cu ceva, și o pereche gen jeans, gri închis, cu ceva pietricele minuscule și insesizabile pe margini. Tot e ok, am cu ce să mă îmbrac, prea stăteam în 2 perechi.

Și câteva produse cosmetice

Da, uneori mai ai nevoie și de ele! Aveam o mască exfoliantă de la Revolution Skincare, însă aș mai fi vrut și ceva tip șervețel. Așa că am pus mâna pe prima pe care am văzut-o în Dm. Tot de acolo am mai luat ceva produse de la Balea – plasturii pentru puncte negre, care sunt cei mai buni ever, nu îi mai schimb cu nimic în lume, gel-pad-uri pentru ochi, ținuți la frigider sunt tare faini, și un deodorant fără aluminiu pentru piele sensibilă, că tot mai are un pic și se termină cel de la Cien.

Nu multe chestiuțe, dar la prețuri ok. Părerea mea e că aceste reduceri de final de sezon sunt cele mai avantajoase! Așa că vă recomand să dați o fugă dacă mai vreți să vă luați ceva de final de vară. De acum apar puloverele, gecile, etc. Nu că m-aș plânge, mie îmi plac maxim! Dar merită să mai profitați de ceva reduceri și să luați ceva fain, pe care vi-l doreați. Acum e momentul. Și prin mall cred că e calumea, dar eu nu mai am răbdare să mai merg până acolo. Voi cu ce v-ați mai înnoit în perioada asta?

14 Replies to “Mini-haul pe final de vară cu reduceri de sezon

  1. Am tot spus sa intru si eu pe sinsay ca sa vad de ce ma lipesc si eu. Vad ca tot mai multe fete comanda chestii faine si la preturi suuper bune. Intru si eu sa ma uit

  2. ce simppatice sunt pijamalele si papucii si chiar ai dat super putin pe ele. Am tot auzit si eu de Sinsay, dar nu am cumparat de la ei pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *