Ziua bună tuturor! La mulți ani tuturor copiilor (mici sau mari), să rămâneți mereu cu inimă de copil și să vă amintiți din când în când că joaca face minuni! Prea multă viață de adult strică uneori. Pentru că e început de lună, vorbim despre produsele consumate în luna mai, ultima lună de primăvară (calendaristic vorbind). A fost o lună așa și așa, am avut și vară, dar și toamnă în aceeași zi, dar a fost fain. Din punctul de vedere al produselor consumate, nu sunt pre amulte, dar am mai descoperit una-alta. Sunt foarte cuminte la capitolul cumpărături, mai am câte o tendință, dar am atât de multe produse pe care trebuie să le folosesc, încât îmi înfrânez repede orice impuls.

Produse pentru ten

Încă un toner de la Avon, nu mai am ce să zic despre el. Am folosit și gelul pentru ochi de la this works, însă nu am fost impresionată. Este mult prea lichid și nici nu am văzut schimbări. Mi-a plăcut, în schimb, la nebunie, crema cu vitamina C de la Revolution Skincare. Zău că au niște produse super faine la prețuri wow.

Produse pentru corp

Șervețelele Zewa sunt descoperirea anului, jur, sunt moi și delicate, am folosit 2 cutii la răceală. Gelul de duș cu migdale Cien e raport bun calitate-preț. Gelul de duș unicorn îl am de la nașa, ambalajul e super! Și să știți că l-am văzut în Kaufland săptămâna asta. Mi-a plăcut mult gelul de duș de la Zanna cu eucalipt, mentă și pin. Fix ce trebuie pentru temperaturi mari! Și crema de mâini Accentra a fost bună, eu folosesc acest tip de produs tot anul, nu doar iarna.

Produse pentru păr

Șamponul Zanna mi-a plăcut foarte mult, lasă părul moale și ușor de descurcat chiar și fără balsam. Tonicul Aveda pentru îngroșarea firului de păr mi s-a părut util, însă nu wow. Am încercat vopseaua de păr Advance Techniques de la Avon după foarte mulți ani și mi-a plăcut ce a ieșit. Deși nu cred că aș renunța la vopselurile profesionale pe care le folosesc de obicei.

Cam atât pentru azi, vă urez o zi tare faină și vă invit să îmi spuneți ce produse ați mai descoperit și ce achiziții mai plănuiți!

3 Replies to “Produse consumate în luna mai

  1. Da sunt super produsele da la Avon le ador, am zis sa încerc produse de la Notino abia aștept să le primesc. Zi frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *