Ziua bună tuturor! Astăzi este ultima zi de martie, un martie capricios, care a debutat cu zăpadă și se termină cu soare și temperaturi plăcute. Să sperăm că am scăpat de iarnă și de acum vom avea vreme bună. Am câteva produse consumate în luna martie, unele erau pe final, altele mai aveau, dar le-am aruncat pur și simplu, etc. Voi specifica la fiecare în parte ce și cum, precum și o scurtă părere.

Produse pentru ten

Masca cu acid salicilic de la Nomasvello am folosit-o chiar zilele trecute, mi-a plăcut, însă a rămas ceva produs prin ambalaj. Parcă nu reușeam să îl iau pe tot. Plasturii pentru puncte negre i-am folosit până să iau Beauty Skin Expert, când am început să îl folosesc pe acela. Sunt ok, știți părerea mea, de suprafață. Apa micelară Plush Bio a fost foarte mișto. Crema nu wow, adică clar nu merită 100 și cât e de lei. Nu face minuni. Și are și mult parfum. Crema Cetaphil mi-a plăcut mult și am folosit-o și pe corp. De ceva timp am probleme cu o iritație pe corp și a fost singura cremă care m-a mai calmat, cât de cât. Asta clar datorită ingredientelor foarte curate pe care le are.

La capitolul serumuri am folosit două, iar două le-am aruncat înainte de vreme. Cel cu vitamina C de la Keida Skin l-am folosit dimineața și mi s-a părut super, nu încarcă tenul și îl lasă luminos. Cel cu acid hialuronic de la Eladerm l-am folosit seara, apoi și dimineața. E foarte mișto, lasă pielea fresh. Cele două de la Revolution Skincare – Intense Acid Peel și Niacinamide & zinc- au stat o perioadă în dulap, nefolosite, iar acum mi s-a părut că nu mai au aceeași textură, așa că am scăpat de ele. Crema de ochi Dermacol am aruncat-o dat fiind faptul că o am de mult. Mascara Bobbi Brown mi-a plăcut, însă nu aș da banii ăia pe ea, găsesc cu același efect la preț mai mic.

Produse pentru corp

Aici am aruncat doar loțiunea după plajă de la Elmiplant Sun, la fel, era de mult timp. Mi-a plăcut mult  în luna martie crema de mâini cu ciocolată și portocale de la Dermacol. Am avut-o la muncă și am folosit-o toți. Mi-au plăcut șosetele Foot Works de la Avon, deși tot cele de la 7th Heaven sunt mai faine. Apa de gură Colgate mi se pare mereu cam prea înțepătoare. Gelul de duș Planeta Organica a fost o combinație neobișnuită – cireșe și roșii, însă mi-a plăcut! Spuma de duș Rituals i-am luat-o lui și a fost mega încântat de ea. Nici crema de mâini Dr. Theiss nu a fost rea, la fel și șamponul Gift of Nature. Însă nu wow. Ce m-a dat pe spate a fost mostra de la parfumul Boss, mi s-a părut genial mirosul. Însă la câte parfumuri am, zic pas și de data asta.

Produse random

La capitolul random, avem veșnicele șervețele, bețișoare de urechi și dischete demachiante Cien de la Lidl. Am luat un pachet de șervețele umede Linteo Baby, cred că de la Notino, încă nu știu de ce, dar ambalajul s-a rupt înainte să le termin, așa că am aruncat vreo 3-4 șervețele uscate. Siropul de cătină de la Dm nu mi-a lipsit iarna asta, drept dovadă că am avut cam o singură răceală mai puternică. Iar lumânările parfumate au fost viața mea, am tot încercat variante, la toate trei cred că a rămas ceară nearsă. Dar încă mai caut, încă mai încerc.

Cam acestea sunt produsele consumate în luna martie. Destul de multicele, dat fiind faptul că erau și câteva cu care mă chinuiam de ceva timp. Dar am fost consecventă și am făcut loc altora noi. Oricum, am mare grijă ce cumpăr, să nu mă mai suprapun cu ce am deja. Voi cum faceți shopping – pus și simplu, îmi place, îl iau, sau vă gândiți serios dacă chiar aveți nevoie de el?

10 Replies to “Produse consumate în luna martie

 1. Uite, dacă ai loc în casă, poți încerca să găsești o cutiuță mică, cum ar fi aceea de la bețișoarele de urechi, unde să aduni mostrele goale de la parfumurile care ț-au plăcut, iar când îți vei dori să achiziționezi un nou parfum, poți consulta ceea ce te-a marcat.

 2. Multumesc frumos pentru informatii si pentru recomandare !
  Am cateva si eu din produse.
  Cate o data le cumpar ca sa fie acolo ca nu sti niciodata cand i ti trebuie , apoi le cumpar ca da am nevoie , sau ca sunt la reducere .

 3. De câțiva ani iau doar ce am nevoie și dacă îmi place, altfel ajung să dau mulți bani pe lucruri pe care este posibil să nu le folosesc la timp.
  Gelul de duș de la Planeta Organica îl iau destul de des, îmi place!

 4. În principiu cumpăr cam ce am nevoie, dar uneori mă trezesc cumpărând și pentru că îmi place produsul sau are recomandări bune.
  Am regăsit câteva produse printre cele consumate de tine pe care le folosesc și eu. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *