Lunile de iarnă se pare că mă înseamnă la consum. Pe lângă gaze și apă, mă refer aici și la cosmetice. După cum bine știți, am în curs de derulare și proiectul ”Finish 6 by Christmas!”, care are o evoluție contrariantă, sper să termin măcar jumătate din ce mi-am propus. Totuși, pe lângă produsele din proiect, nu mă dau în lături nici de la altele. Și unele parcă se consumă singure…Dar să vedem despre ce este vorba!

IMG_20151130_160450Am mai consumat un săpun lichid de la Balea, cu papaya și lapte. Mi-a plăcut, la fel ca și celelalte dăți, dar momentan am revenit la săpunurile solide.

Balsamul Kallos Go Go Go regenerant mi se pare cel mai un produs pentru părul meu. Am mai avut unul de la Balea, am încercat și balsamuri de la Dove sau diverse branduri, însă cu acesta mă împac parcă cel mai bine. Pur și simplu, e ieftin și bun! L-am recumpărat deja.

Spumantul de la Avon cu mango a fost pe placul meu, deși am avut nevoie de o cantitate bunicică pentru a umple cada de spumă. Dar miroase super fain și chiar face o spumă bogată.

Gelul de duș de la Yves Rocher cu nucă de macadamia nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Cred că l-a devansat pe cel cu cafea în topul preferințelor!

Despre gelul intim Apimond v-am vorbit aici și mă declar mulțumită de el!

IMG_20151130_160521Am mai consumat o apă de gură de la Colgate, am avut mai demult una de la Dontodent, dar nu mi s-a părut așa bună ca cea de la Colgate. Am recumpărat-o, însă în altă variantă.

Spray-ul de pantofi Adidas nu m-a dat pe spate, ne-a ținut destul de mult pentru că uitam de el. E cam greu să-ți intre în rutină, dar nici nu am eu probleme așa mari cu transpirația picioarelor, deci… Nimic uau.

Plasturii pentru puncte negre de la Balea rămân favoriți. Și-i tot cumpăr, și-i tot cumpăr…

IMG_20151130_160630Toate aceste măști au fost folosite luna asta. În afară de cea cu miere de Manuka și cu cea de tip șervețel, despre care v-am povestit aici, despre celelalte 3 urmează un articol separat! Oricum, sunt mi-nu-na-te!!!

IMG_20151130_160417Am mai consumat o cutie de șervețele cosmetice de la Frotto, două uleiuri parfumate – zambilă și portocală, dar și un unguent Bepanthen, pe care l-am folosit cu spor la hidratarea tatuajului.

IMG_20151130_160553Am consumat și cele două uleiuri pe care le avea, de caise și de ricin, dar și mascara Sexy Pulp de la Yves Rocher și balsamul de buze cu fructe roșii. Pentru că o am de 1 an în trusa de farduri, am decis să-mi iau la revedere de la mascara violet de la Miss Sporty, pe care nici n-am folosit-o de 3 ori, dar am aruncat și rujul de la Avon, pe care-l am de minim 3 ani. Decât să fac vreo iritație… el nu și-a schimbat mirosul, textura, dar nici nu vreau să risc. Așa că ajunge la gunoi!

Am reușit să mai consum din produsele care ori mai aveau puțin în recipiente, ori erau desfăcute de mult. Și-n decembrie am același plan, de a consuma tot ce e desfăcut de mult, să pot face loc altor produse noi! Încet încet mă despart și de produse de make-up vechi, cu care nu m-am machiat, dar nici nu mă lasă sufletul să le arunc, dar chiar nu mai țin cont. Ce e vechi, dispare! În altă ordine de idei, vă urez un 1 Decembrie fericit, plin de soare și de speranță, și un final de an plăcut și plin de bucurii! Să aveți parte de o zi grozavă (ultima din mini-vacanță)!

4 Replies to “Produse consumate în luna noiembrie

  1. Lunile trecute am consumat și eu un Bephanten pe tatuaj, o luasem inițial de folosit după epilat (la niște recomandări), dar mi s-a părut prea unsuroasă.
    Mi-ai amintit că am și eu un balsam de buze YR din gama de iarnă de anul trecut, nu l-am mai folosit de mult.
    Spor la consumat în continuare! 🙂

    1. Mie mi-a placut Bephantenul, chiar ma bucur ca am scapat de cojite si toate cele, nu-mi place prima luna dupa un nou tatuaj… multa bibileala.
      balsamul de buze a fost ok, as fi vrut ceva si din gama noua. dar…ma mai gandesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *