Ziua bună, oameni frumoși! Știți că de cele mai multe ori vă îndemn să faceți bine Planetei, să alegeți produse organice, bio, să încercăm, pe cât posibil, să reducem consumul și să promovăm reciclarea. Tocmai de aceea, cei de la Narah vin în ajutorul nostru. Gama lor conține produse pentru îngrijirea părului și pielii, produse de îngrijire pentru bebeluși și copii, produse de make-up și cupe menstruale. Am observat că în ultima perioadă multă lume militează pentru cupele menstruale, din cauza deșeurilor generate de fiecare femeie în ”acea” perioadă a lunii, așa că le trec pe wishlist! Produse Narah am mai încercat în trecut, dar sub denumirea Zenz. O dată cu rebrănduirea s-a trecut la produse 100% cruelty-free, majoritatea vegane.

De data aceasta am avut ocazia să testez un balsam de păr, o cremă de styling (ambele produse Zenz), plus un șampon i+m Naturkosmetik. Cu Zenz am mai luat contact, cu al doilea brand nu. Dar am avut o surpriză plăcută și cred că am câștigat produse favorite.

Ai grijă de părul tău în orice circumstanțe!

Părul, indiferent de starea sa, trebuie spălat, îngrijit, coafat. Dacă în perioada asta nu am putut să mă tund, măcar am încercat să am grijă de el pe cât de mult s-a putut. La mine șamponarea se face la 2, maxim 3 zile, balsam folosesc mai rar, iar de coafat… când am timp și chef. Totuși, șamponul Balance cu ierburi sălbatice a fost o descoperire reușită. Este un produs vegan, cruelty-free, nu conține silicon sau parabeni. Are efect de revigorare și se recomandă unui păr gras, fiind ok pentru controlul sebumului. Pot spune că nu are un miros intens (ceea ce mă îngrijora inițial, mi-era teamă să nu aibă un miros ”ierbos”) și curăță foarte bine părul. Face suficientă spumă și lasă un păr foarte ok, moale, ușor de descurcat.

Cu balsamul nu mă înțeleg în mod deosebit, aceasta trebuind aplicat pe lungime, iar la mine, exact asta nu e :)) Având părul scurt, îmi e complicat să dozez cantitatea. Dar am încercat balsamul Pure No. 2 și am fost plăcut surprinsă. În cantitate mică nu încarcă părul și îl lasă foarte plăcut la atingere.

Pe lângă îngrijire, trebuie să ne și coafăm, nu-i așa? Tocmai de aceea, pasta se styling Pure No. 6 a fost preferata mea! Jur! E fabuloasă! Unde o pui, acolo înțepenește părul. Dar nu îi dă acea ”sârmoșenie” cu care ne-a obișnuit fixativul, ci e o fixare blândă, dar sigură. În plus, nu are vreun miros ciudat și nu face mătreață. Ăsta era inconvenientul general când foloseam produse de fixare…

Produsele de la Narah sunt minunate și le recomand oricui ține la mediu și dorește să facă ceva în acest sens. Contează mult să nu ne mai încărcăm cu chimicale și deșeuri! Voi ce faceți pentru a menține echilibrul în natură? Folosiți produse organice?

14 Replies to “Produse organice din grijă pentru mediu

  1. Imi plac toate produsele care sunt cruelty-free. Dar pentru par folosesc un singur sampon, de la turci, care nu imi face cojite

  2. Si eu folosesc produse organice, in special pentru par si corp, dar si pentru casa. In primul rand, am observat ca imi fac mult mai bine si astfel protejez si mediul 😀 Good choice!!

  3. Si eu folosesc un sampon bio si vegan. L-am descoperit din intamplare si m-am indragostit de el de la prima utilizare.

    Voi incerca si aceste produse, la un moment dat.

  4. Si eu am descoperit acum ceva timp produsele lor. Eu am folosit doar produse de par pana acum si mi-au placut. Trebuie sa incerc si cosmeticele lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *