Ziua bună, oameni frumoși! Vara și-a reintrat în drepturi după câteva zile mai temperate și cu aer mai respirabil. Eu deja număr zilele până când soarele se va ascunde și ne vom bucura de vreo 20 de grade și atât. Da, poate-s eu mai nebună, dar nu mai îmi plac căldurile astea toride. Plus că nici la plajă parcă nu mai îmi vine să stau ca înainte. Mă feresc cât pot de soare și sincer vorbind, aleg să îmi protejez pielea decât să mă frig. Mai ales că am tenul foarte deschis și mă pârlesc cu una cu două. Cei de la Line Agency mi-au făcut o surpriză faină și mi-au trimis câteva produse din gama Elmiplant Sun, utile atât pentru mine, cât și pentru Mr. Produsele Elmiplant Sun nu îmi erau necunoscute, doar că se reinventează în fiecare an!

Am primit 3 produse, din care două cu SPF și un spray după plajă pentru calmarea pielii încălzite. O cremă și 2 spray-uri, parcă mi-au citit gândurile că îmi plac mai mult variantele pe pulverizare. Nu pot spune că am fost la plajă, dar e important să ne protejăm de razele nocive ale soarelui și dacă ne plimbăm pur și simplu. Nu de alta, dar la 37 de grade cât se anunță, e clar că e ceva în neregulă cu atmosfera și radiațiile sunt ca la ele acasă!

Loțiune Pentru Protecție Solară Spf50

Are o formulă îmbogățită cu Acid Hialuronic și Unt de Shea 100% Organic. Protejează împotriva radiațiilor de tip UVB + UVA, dar și împotriva radiațiilor în infraroșu sau a celor din lumina vizibilă. Având SPF50, are un spectru larg de protecție și din ce știu eu, e cel mai mare grad. Nu este waterproof, deci trebuie reaplicată constant, mai ales dacă transpiri sau intri în apă. Dar ăsta nu e un impediment!

Loțiune Spray Sensitive SPF50

Cu un conținut de acid hialuronic, unt de shea, D-panthenol și alantoină, acest spray are un nivel sporit de protecție și lasă pielea hidratată. La fel ca și surata ei sub formă de loțiune, protejează împotriva UVA, UVB, IR sau VL. Ambalajul e mai practic și modul de aplicare mult mai facil. Adică sprayezi și gata!

Loțiune Spray După Plajă

Cu loțiunea după plajă e altă poveste! Ca să vedeți că deja foloseam aceste produse, aveam și loțiunea în versiunea de anul trecut, adică nu cea de tip spray. Țin minte că și atunci am folosit-o destul de mult și a fost super ok, am rămas încântată de ea. Nu lasă o peliculă grasă, se absoarbe repede și calmează pielea iritată și arsă. De preferat să nu se ajungă la arsuri. Dar dacă sunt, datorită panthenolului și aloei vera din compoziție, pielea își revine repede.

Produsele Elmiplant Sun nu conțin parabeni, adică nu fac mai rău decât e cazul. Ingredientele sunt de cea mai bună calitate și produsele își fac treaba în mod eficient. Iar ca și prețuri, nu pot să vă spun decât că-s foarte accesibile!Cei de la Elmiplant se reinventează în fiecare an și își îmbunătățesc gamele, ceea ce mă face să am încredere în ei! Voi ați folosit produsele Elmiplant Sun? Cum vi s-au părut?

3 Replies to “Produsele Elmiplant Sun se reinventează!

  1. cand ma gandesc ca folosesc produsele Elmiplant de cand aveam vreo 17 ani si calculez ca au trecut aproape 2 decenii de atunci, imi vine sa plang, zau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *