Ziua bună, oameni dragi! Încerc să recuperez cât pot din ce am rămas datoare față de voi cât mai repede. Pot să vă zic că am pregătite pentru voi ținute, produse de plajă, review-uri, recenzii, timp să am! Azi a venit rândul unei ținute, dat fiind faptul că am primit ultimul colet de la Femme Luxe. Au venit 4 piese super faine, pe care le-am ales una și una! Așa cum vă spuneam și pe Insta, consider că am făcut niște super alegeri, mai ales cu o pereche de pantaloni cargo pe care vi-i arăt azi. Atât ca și croi, cât și ca și mărimi.

La fel, nu am ce reproșa livrării. A durat cam 10 zile să ajungă comanda din Marea Britanie. La fel ca dățile precedente, au venit ambalate foarte fain într-un fel de sacoșică roz cu însemnele Femme Luxe. De-a dreptul profesional! Eu sunt tare mulțumită de ei din toate punctele de vedere.

De data aceasta, comanda mea a conținut 4 piese, din care toate au fost alese pe sprânceană. Pantaloni cargo, rochie, sacou și salopetă, toate au venit la fix pentru câte o ocazie. Rochia deja am îmbrăcat-o și am rămas uimită de ea, dar încă nu am făcut poze. Salopeta o păstrez pentru nunta din weekend, iar sacoul îl țin pentru seri mai reci. De pantalonii cargo, care sunt vedeta zilei, nu am de zis decât de bine!

Cum creezi o ținută minunată și lejeră, de zi cu zi?

Nu pot să zic că nu aveam blugi sau pantaloni lungi, dar am zis că o pereche de pantaloni cargo cu buzunare nu au cum să strice. Și bine am făcut că i-am luat! Sunt pur și simplu minunați, cred că de mult nu mi-a mai plăcut o haină atât de mult! Ceea ce îmi place cel mai mult la ei sunt buzunarele aplicate. Pe locul 2 vine baza cu elastic, pe locul 3 talia înaltă și cureaua din talie. Pe locul 4, culoarea neagră și materialul din care sunt confecționați. Îi găsiți în categoria Trousers, nu sunt înadrați la cargo, deși ar trebui!

Pantaloni cargo – Femme Luxe
Tricou – Sinsay
Pantofi sport – Adidas

Nu am reuși să pozez cureaua din talie, tot din material textil, pentru că nu prea umblu cu ea pe afară. În general am tricouri care să o acopere. Pantalonii sunt confecționați dintr-un material ceva mai grosuț, nu-s foarte flu-flu. Ceea ce îmi place, însă, e că nu sunt satinați. Mai am o pereche, tot ceva în gen cargo, vi i-am arătat mai demult, pe kaki sunt, dar din material satinat. Ceea ce nu mă încântă în mod deosebit la muncă pentru că există șansa să îi agăț și să rămân fără ei. Și pe mine mă interesează ceva ce pot purta și la job, dat fiind faptul că acolo îmi petrec cea mai mare parte a timpului.

Nu credeam că asemenea pantaloni pot fi atât de comozi. Nu mă țin, nu mă jenează, materialul e ok încât să nu transpir. Lungimea e cam până la gleznă, astfel că pot purta adidași fără probleme. Pe site îi arăta cu tocuri, dar cum eu nu prea port așa ceva… greu de crezut că voi face vreodată combinația asta. Totuși, da, dau frumos! Dacă știi să mergi pe tocuri și ai și un abdomen de invidiat, să iei ceva mai mulat sau mai scurt pe tine… merită! Dacă nu, rămâi la varianta mea cu un tricou simplu sau cu mesaj haios.

Le-aș fi pus și o pereche de lanțuri, dar din păcate era aceea a apus și nu mai am nimic în dotare. Dar agățat măcar un lanț la găicile din faă și laterale, într-o parte… chiar ar fi dat bine! Chiar ieri am pățit-o cu ei, eram cu tricoul de muncă de Black Friday, care e tot negru, pantalonii negri, aveam și o atitudine mai dură, când am dat peste doi angajați ai unei firme de pază la noi în magazin. M-au cam măsurat din cap până în picioare, cred că au zis că m-au pierdut, că-s angajată mai repede la ei. Mai am stilul ăsta de bad girl….

Hăinuțele de la Femme Luxe sunt absolut tare faine și deja am pus ochii pe chestii noi! Sper doar să nu se epuizeze până apuc să pun mâna pe ele. Mi-aș mai lua și o pereche de astfel de pantaloni cargo, cu condiția să fie și altă culoare! Voi purtați genul ăsta de pantaloni? Cum vi se par?

15 Replies to “OOTD – Pantaloni cargo și o ținută lejeră

  1. De sezon tricouasul cu inghetata, foarte dragut.
    Pantalonii in schimb nu sunt pe stilul meu. Vara prefer culori mai deschise, dar la toamna de ce nu 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *