Dacă ești un iubitor al Mării Negre, ai ajuns unde trebuie. Plajele cu nisipuri fine, zborul pescărușilor, sunetul pe care îl scot valurile atunci când se spulberă de stânci și țărm, sunt doar câteva dintre lucrurile ce trezesc emoții în fiecare dintre noi. Vacanțele la mare sunt splendide, însă, de ce să trăiești toate aceste emoții doar pe o perioadă determinată de timp?

Fă o schimbare benefică în viața ta și mută-te cât mai aproape de Marea Neagră. Vei simți în fiecare secundă senzația de libertate și independență de care cu siguranță ai nevoie. Pentru ca marea să îți fie fundal al priveliștii în fiecare dimineață, golful Santa Maria Bay este complexul ideal în care poți să te muți chiar astăzi.

Vile atent construite pentru un idilic stil de viață la malul mării

Golful Santa Maria Bay este realizat pornind de la ideea „casa pentru propria familie”. De ce ai avea nevoie de o locuință din Golful Santa Maria Bay? Ei bine, reprezintă locul ideal în care te poți relaxa pentru a lua o pauza de la stresul cotidian. În aceeași ordine de idei, poți crea amintiri pe viață într-una dintre vilele ce va rămâne moștenire copiilor – vilele sunt construite cu scopul de a trece testul rezistenței în timp și a fi martor la evenimentele frumoase ale familiei tale.

Care dintre vile ar fi mai potrivită pentru tine?

În primul rând, trebuie să știi că vilele de la Santa Maria Bay sunt de 3 tipuri – A, B și C. În principal, ele se deosebesc prin suprafața pe care o ocupă – toate sunt utilate și mobilate corespunzător, iar design-ul este unul ce depășește așteptările.

De exemplu, vilele de tip A sunt cele mai spațioase – cca 440 mp pe toate cele 3 etaje. Poți face trecerea de la un etaj la altul atât prin intermediul ascensorului privat, cât și prin intermediul scărilor interioare.

La parter te poți bucura de un living spațios ,o bucătărie mare, un birou, o spălătorie, baie pentru oaspeți, un hol spațios și o zonă unde poți servi masa. O vilă de tip A este perfectă în cazul în care ai o familie numeroasă. Etajul include 3 dormitoare – fiecare cu baie proprie, spațiu de depozitare și balcoane. Mansarda este structurata întocmai ca un apartament, cu living generos unde este integrată o bucătărie, un dormitor și baie proprie– locul ideal în care te poți relaxa.

Trebuie să ai în vedere și că oricare tip de vilă ai alege-o, toate includ terase exterioare și balcoane cu vedere către Marea Neagră și spațiile verzi din jur. Vei avea și tu, bineînțeles, grădină proprie și zonă special amenajată pentru parking.

Vilele se diferențiaza din punct de vedere al structurii, dar și prin poziționarea în incinta complexului. La exterior, la aceasta categorie de vile, dacă dorești, îți poți monta o bucătărie de vară.

Nu uita să arunci o privire și asupra vilelor de tip B și C din cadrul Golfului. Le găsești pe santamariabay.ro cu detaliile ce te vor ajuta să iei decizia corectă. Alege să fii mai aproape de mare în orice moment și să te bucuri de viață pe țărmul ei mereu tânăr.

One Reply to “Unde te vezi peste 10 ani? Mută-te pe țărmul mării chiar acum!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *