Ziua bună, oameni frumoși! După ce vremea ne-a momit cu câteva zile mai răcoroase, weekendul a venit tot cu temperaturi mari. Și așa îmi vine să zac, zău vă zic, nu am chef de nimic! Dar trebuie să ne mobilizăm. Eu mă gândesc că mai e un pic și vine toamna, deci clar mă simt mai fericită. Urăsc vara, știți doar. Și căldurile astea insuportabile care au fost nu mi-au făcut bine deloc. Azi vreau să vă povestesc câte ceva despre produsele Toleriane pe care le-am primit pentru testare de la BuzzStore și La Roche Posay. Dacă și voi vreți să participați la campanii de testare, e suficient să vă faceți cont și să completați sondajele de triere din campanii. De data asta am reușit să testez un brand pe care l-am văzut peste tot și este foarte lăudat, ceea ce mă încântă peste măsură.

În pachetul pe care l-am primit am găsit o cremă hidratantă prebiotică de 40 ml, o cremă de spălare și 4 mostre pentru prieteni, precum și broșurile aferente. Abia am așteptat să se încheie ziua la job pentru a ajunge acasă și a începe să folosesc produsele! Mai ales crema de spălare, fiind un produs foarte utilizat de către mine, nu e seară în care să nu apelez la genul acesta de creme/geluri de curățare.

TOLERIANE Crema de spălare

Acest produs este conceput pentru curățarea feței și dizolvarea machiajului și a impurităților adunate peste zi. Recunosc, eu am folosit întâi demachiantul sau apa micelară, abia apoi, sub duș, am revenit cu această cremă. Conține 4 ingrediente care calmează, protejează și ajută la repararea pielii: apă termală La Roche-Posay, glicerină, niacinamidă si ceramide. Este combinația perfectă pentru curățarea blândă, păstrarea barierei naturale de la nivelul tenului și reechilibrarea biomului. Foarte important, nu conține parfum, așa că poate fi folosită cu succes de orice persoană, cu orice tip de ten!

Părerea mea?

Am adorat acest produs! Pur și simplu m-am îndrăgostit de el din prima! Are o textură catifelată, este lipsit de miros, și se folosește foarte ușor, fără a se împrăștia peste tot. Este destul de fluid, nu curge ușor, și lasă o piele curată și catifelată. Nu am avut probleme de niciun fel cu iritații sau roșeață a pielii, e de-a dreptul wow!

TOLERIANE Sensitive cremă hidratantă prebiotică

Cu cei 40 ml disponibili și cu puterea mare de hidratare, această cremă îmi va ajunge pentru ceva timp! Formatul mic este foarte practic, o poți lua cu tine oriunde. Are 83% ingrediente active care calmează și protejează: glicerină, care hidratează 48 de ore, ceramide, care repară și protejează bariera cutanată, vitamina B3, care calmează instant, apa termală La Roche-Posay, care calmează și reduce iritațiile. Este o cremă minunată, fără alcool sau parfum, potrivită pentru ten sensibil, normal sau gras. O recomand oricui, nu lasă senzația de ten gras, nu lasă peliculă, nu produce alergii sau iritații, nu provoacă puncte negre sau coșuri. Este cu adevărat ok pentru oricine!

Chiar dacă ați putea fi descurajați de prețul produselor Toleriane La Roche Posay, care e un pic mai mare decât al altor produse, nu vă gândiți decât că merită din plin! De ce să nu vă oferiți îngrijire curată, fără parfum sau alte ingrediente nocive? Tenul vă va mulțumi cu siguranță! Pentru mine, pot spune că Toleriane a fost o gamă perfectă, ținând cont că tenul meu e destul de figurant și mă mai cadorisește cu diverse erupții, mai ales dacă schimb cremele. Aici nu a fost cazul, ne-am înțeles de minune! Voi ați încercat până acum produse La Roche Posay?

16 Replies to “Ten fericit cu produsele din gama Toleriane

  1. Si eu le folosesc si ma declar pe deplin satisfacuta de ambele. Nu ma pot decide care imi place mai mult, ambele rezoneaza foarte bine cu tenul meu. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *