Știm cu toții că publicitatea e sufletul comerțului și că fără reclame, lucrurile nu s-ar mai vinde așa ușor. Deși în ziua de azi se numește marketing și se bagă o mulțime de bani, e fix tot aia! Și pe vremuri erau reclame, poate doar mesajul era ușor diferit. Da, avem partea de online, care e o noutate, dar pe parte de offline, lucrurile stau cam tot la fel. Tot flyere, tot pliante, tot afișe, tot panouri publicitare sau display-uri/POSM-uri. Și toate trebuie să fie cât mai atractive, pentru ca lumea să priceapă mesajul și să fie curioasă. Tocmai de aceea e bine să alegi o firmă pricepută în print de mari dimensiuni, în ambalaje personalizate sau display-uri din plexiglas.

Intermedia Creative Business este o companie tânără, plină de oameni care pun pasiune în ceea ce fac și se ocupă de print UV pe material rigid și în rolă, debitare, ștanțare sau matrițare. Printul digital este mult mai rapid, versatil, fără pierderi de material, culorile sunt mult mai stabile, iar dimensiunile din care putem alege sunt variabile. Printarea se poate face atât pe suprafețe rigide, cât și în rolă, cu aceeași viteză mare: carton ondulat, forex, polipropilenă, plastic, lemn, plexiglas, autocolant, hârtie min. 200g, backlit film, etc.

Ca și aplicații pentru acest gen de print, enumerăm: display-uri și toate tipurile de POSMs, panouri publicitare, bannere, window graphics, postere, pânză canvas, casete luminoase, materiale pentru expoziții și cinema, standuri de prezentare, mese sampling, desks.

Care sunt avantajele colaborării cu Intermedia Creative Business?
  • timpul scurt de lucru
  • simulări 2D sau 3D cu conceptul proiectului
  • mostre printate înainte de producție
  • garanție pentru materialele printate
  • garanție pentru calitatea lucrării
  • se oferă discounturi în funcție de cantitate
  • plata se face la finalizarea lucrării sau la termen.
Știți cum se zice: publicitatea e bună, indiferent dacă e pozitivă sau negativă. Dar de ce să te vorbească lumea de rău dacă se poate să faci totul ok și toți să fie mulțumiți? Mai ales dacă ești în comerț, știi bine că reclama atrage. Și totul trebuie să fie impecabil, ca să atragi atenția. Așa că ai nevoie de o firmă serioasă, care să te ajute și să te susțină.

One Reply to “Publicitatea se face la nivel înalt!”

  1. foarte bine arata raftul asta publicitar sub forma de sticla. Nu cred ca l-am vazut pe undeva pana acum, dar sigur atrage imediat privirile clientilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *