Ziua bună, oameni faini! Azi vă povestesc despre o carte pe care am luat-o după descriere, dar nu știu unde mă gândeam. Pentru că nu a fost deloc ce mă așteptam și cu siguranță dacă aș fi fost mai atentă, nu aș fi ales-o. Nu de alta, dar este vorba despre un fel de autobiografie a unui youtuber, adică fix ceva ce nu mă interesează neam. Nu știu unde îmi zbura mintea când am citit descrierea, am zis că e ceva mai pentru copii sau adolescenți. Dar nu mă așteptam la așa ceva…. Însemnări din viața mea e o cărticică scrisă de Alfie Deyes, un tip din Anglia care cochetează cu Youtube-ul și care cică ar avea milioane de fani în lumea întreagă. Personal, nu înțeleg fenomenul, așa că eu clar nu mă număr printre acei fani.

Cartea e destul de sumară, tipul povestește despre copilărie, întâmplări amuzante sau mai triste, începuturile sale cu filmările și succesul la care a ajuns pe parcurs. Adevărul e că lumea e un pic cu susul în joc, dar personal nu am timp să vizionez youtuberi. Și asta indiferent de domeniul lor. Prefer să vizionez mai repede video-uri scurte și amuzante. Nici nu a avut curiozitatea să îl caut pe Alfie Deyes în online să văd ce face, și nici nu o voi face. Prefer să îmi ocup timpul cu altceva.

Cartea Însemnări din viața mea are multe pagini albe, unde poți scrie tu despre viața ta sau poți lipi poze. Sincer, nu prea văd valoarea literară a acestei cărți, dar na, pentru fanii tipului, poate o însemna ceva. La mine a fost o greșeală, mi-o asum. În general îmi plac biografiile, dar doar dacă au legătură cu cineva care mă interesează – vezi cele din fotbal.

Chiar dacă aici am dat-o un pic în bară, cărțile mele sunt majoritar comandate de pe Libris, acolo găsesc tot ce mă interesează. Genuri diverse, promoții bune, ba chiar și accesorii pentru lectură sau ceaiuri delicioase. Au o ofertă diversificată, așa că ai ce alege. Atâta doar să citești bine sinopsisul! Voi ce mai citiți în ultima vreme? Ați găsit vreo serie captivantă?

One Reply to “Recenzie – Însemnări din viața mea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *