Ziua bună tuturor! Astăzi vă anunț cu mare bucurie că Triodeluxe și-a mărit portofoliul cu noile produse Anian. Despre acestea v-am mai povestit de multe ori, pe blog găsiți multe articole despre acest brand și acest magazin online, îl apreciez foarte mult. De data asta, am așteptat cu mare nerăbdare lansarea noutăților, pentru că știam că vor fi produse foarte bune și foarte accesibile. Am avut un voucher de care am putut să îmi aleg câteva produse și m-am orientat în funcție de nevoile mele. În plus, am primit și crema de mâini, o vopsea de păr și un odorizant, care mi se par wow și le-aș recumpăra oricând. Dar să vă povestesc mai multe și mai în amănunt!

Gama Anian pentru păr neted și moale

Mi-am ales șamponul, dar echipa a fost drăguță și mi-a trimis și masca pentru păr neted și moale. Având părul scurt, iar cantitățile fiind foarte mari, preconizez că îmi vor ajunge foarte mult timp. Mai ales că folosesc extrem de puțin din fiecare. Șamponul este fluid, îl folosesc de două ori și îmi lasă părul descurcat, fără reziduuri sau alte probleme. Are peste 90% ingrediente de origine naturală.

Masca este și ea foarte spornică. Dat fiind faptul că mie mi se îngrașă părul foarte repede, o folosesc o dată la 2-3 spălări și folosesc foarte, foarte puțină. Aceeași compoziție foarte reușită și bună pentru păr, cu aceleași ingrediente naturale.

Fixativ fără gaz și protecție termică cu 90% ingrediente naturale

Cele două sprayuri le-am ales pentru că mai folosesc uscătorul, mai ales când e ușor mai rece, și pentru că uneori părul meu chiar stă aiurea. Chiar dacă e scurt, e destul de rebel. Deci fixativul e fix ce căutam! Nu mă așteptam să fie chiar atât de fain, să țină părul fără a arăta ca și cum ai fi pus lipici pe el. Pur și simplu îl coafează fără a-i da un aspect neplăcut. Totodată, dacă dau cu mâna prin păr sau cu pieptănul, se duce imediat. Deci adio fixative pe care trebuia să le îndepărtezi cu apă! E atât de simplu și atât de bun!

Crema de mâini Anian

Cantitatea e mare, e crema pe care o țin în noptieră și nu sunt la primul tub! Hidratează și lasă pielea mâinilor super fină. Mi-a plăcut de prima dată, nici acum nu s-a schimbat nimic.

Odorizant Pure pentru încăperi

Este genial, am mai folosit de la Foresan varianta Deluxe și am fost mulțumită și de aceea! Însă în cadrul produselor noi au mai apărut câteva arome ale acestuia. Pure este o combinație de note verzi, liliac, crin, ylang-ylang si lemn de santal. Miroase a curat! Proaspăt! Îl folosesc în baie, unde pun câteva picături în colțuri. Cel puțin câteva zile miroase minunat!

Vopsea de păr ioPlanet

Am ales nuanța 10 Blond platinat. Se aplică super ușor și lasă părul tare fain! O să vă arăt pe Instagram eventual un filmuleț cu înainte și după. Ca să vă faceți o idee cum arată.

Produsele de la Triodeluxe sunt excelente și foarte accesibile. Gamele noi mi se par foarte interesante și apreciez că apar produse cu ingrediente naturale. Sunt curioasă dacă voi ați folosit produsele lor. Dacă nu, recomand să începeți să o faceți!

12 Replies to “Bunătăți de la Triodeluxe – gama nouă de la Anian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *