Ziua bună, oameni faini! Început de iulie, temperaturi caniculare, vara e în toi. Luna trecută tot nu am ajuns acasă, iar în deplasare parcă nu am folosit atât de multe chestii ca de obicei. Totuși, să știți că am avut grijă de mine și mi-am păstrat rutina de îngrijire. Însă am lăsat-o mai moale cu măștile, am în plan să le folosesc mai mult în perioada ce urmează. Știu sigur că le-am dus dorul! Aranjând produsele când ne-am mutat înapoi, am constatat că am foarte multe, așa că în jumătatea următoare de an clar nu mai iau mare lucru, decât ceva super musai obligatoriu. Altfel mă potolesc, am un dulap întreg plin cu cosmetice! Deci lunile următoare ar trebui să fie mai multe produse în rubrica asta.

Produse pentru corp

Aici am deodorantul Borotalco, care îmi place foarte mult, dar care iar am senzația că nu mai face față. Am cumpărat și varianta albă, dar nu m-am împăcat cu ea neam, am pasat-o repede. Mi-au plăcut tare mult șosetele hidratante Parasoftin, mi se par un must-have și chiar o să le recumpăr! Gelul de duș Nicea miroase demențial și cred că e una din cele mai bune alegeri pentru vară. Săpunul lichid Hello Kitty l-am luat de la Sinsay și mi-a plăcut tare mult că e sub formă de spumă și lasă formă de lăbuță de pisică. So cute!!!! Bețișoarele de urechi sunt obligatorii la noi în casă, știu că nu sunt cele mai recomandate, însă eu fără ele nu pot. Spuma de ras îi aparține lui Mr., nu am auzit plângeri.

Produse pentru ten

Aici foarte puține produse, nu am reușit să consum decât apa micelară și tonifiantă de la Imar Skin, care mi-a plăcut super mult, și crema de curățare cu retinol de la Revolution Skincare. Bună, dar nimic să mă dea pe spate.

Produse random

Sau suplimente alimentare, aș putea spune mai bine. Mr ia calciu în fiecare zi și articolul ăsta îmi aduce aminte că nu am mai fost la Dm să iau un borcănel nou. Am consumat și o cutie de Immune Complex de la Bactology, dar și una de Feroptim. Mi se pare mie că aș mai avea nevoie de atenție pe partea asta. De asemenea, am făcut și o cură scurtă de vitamina C. Dar de acum încep serios fructele și legumele și mergem pe ele!

Cam acestea au fost produsele consumate în luna iunie. Prima lună de vară ne-a adus și ea vreme foarte caldă, așa că anotimpul ăsta se anunță incendiar. Voi ce planuri v-ați mai făcut și ce produse doriți să mai încercați?

9 Replies to “Produse consumate în luna iunie

  1. De ani de zile citesc astfel e articole, dar niciodata nu cred ca am scris despre produsele consumate de mine! Chiar nu stiu de ce! Cred ca preiau moelul, este util in a ajuta alte fete sa încerce si, de ce nu?, sa găsească produse mai potrivite cu pielea sau corpul lor!

  2. Buna! Ce idee simpatica asta cu produsele consumate, dar trebuie sa ai un anumit ritm in a le consuma, eu le consum foaaarte greu. Din recomandarile tale cred ca vreau sosete Parasoftin, chair o sa le caut si sapunul spuma, nu am fost de mult la Sinsay, dar daca trec o sa ma uit dupa el, daca mai e, pare o idee simpatica, s-ar putea sa ii placa si fetitei mele. Multumim de recomandari!

  3. Si eu am dulapul plin cu produse cosmetice pentru ca am tot cumparat si s-au cam adunat, asa ca nu mai cumpar nimic. Nici eu nu am folosit masti de fata desi am multe, dar recuperez luna asta.

  4. Sincer, și eu am avut o perioadă în care mi-am cumpărat atât de multe produse de îmi făceam gânduri negre că voi muri de bătrânețe înainte de a le termina… Ei bine, timpul mi-a demonstrat faptul că situația era nasoală dar nu atât de nagră la majoritatea capitolelor (încă mai am pe stoc șase șampoane, aici stau nasol). În rest, cred că încep să fac niște stocuri când dau de niște reduceri decente, mai ales când e vorba despre produse mai scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *