Ziua bună, oameni faini! Cu brandul Cetaphil am făcut cunoștință acum 2 ani, la a doua ediție Danube Bloggers Meet și am rămas plăcut suprinsă. Între timp, am descoperit și o dermatită atopică, ceea ce m-a făcut să mă apropii și mai mult de ei. Prin prisma ingredientelor pe care le conțin, prin studiile dermatologice, prin lipsa parfumului și a săpunului, am ajuns să le prefer multor alte branduri. Eu am primit un gel de curățare și o loțiune hidratantă în variantă full-size, dar și câteva produse travel-size – gel de curățare pentru piele sensibilă, cremă hidratantă și loțiune hidratantă cu SPF30. Mostrele mă ajută foarte mult să îmi fac o idee concretă despre celelalte produse din gamă.

Gel de curățare zilnică pentru ten sensibil, mixt și gras

Mi se pare un produs super fain, dens, cu pompiță dozatoare (big like), potrivit pentru uzul zilnic. Îl folosesc mai ales seara, la duș, când curăț temeinic tenul pentru a-l pregăti de somn. Într-adevăr, se recomandă utilizarea dimineață, dar eu rar trec prin acest pas. Deși vă recomand să nu faceți ca mine și să îl ignorați, peste noapte captăm suficient de multe impurități pe ten. Nu conține parfum sau uleiuri, este hipoalergenic și nu blochează porii. Am sesizat o usturime la nivelul ochilor dacă îi atingi, dar m-am învățat minte. Conține niacinamidă (vitamina B3) și pantenol (pro-vitamina B5). Curăță excelent și lasă tenul proaspăt.

Loțiune hidratantă de zi

Am mai folosit-o, aceeași părere despre ea – foarte bună! Pompiță dozatoare, formulă super lejeră, intră repede în piele și hidratează întregaa zi. Fără parfum, fără uleiuri, fără parabeni, conține acid hialuroni și ajută pielea să se refacă și să rămână hidratată timp îndelungat.

Crema hidratantă

Aceasta a fost în format travel-size, dar e unul din produsele favorite all time de la Cetaphil. Crema hidratantă este potrivită pentru utilizare pe ten sau corp, iar formatul de 450 g ajunge pentru muuult timp! În timpul unei crize de dermatită știu că am folosit-o și a calmat pielea instant. Așa că nu am cuvinte să vă zic cât sunt de încântată de ea! Conține niacinamidă (vitamina B3), pantenol (pro-vitamina B5) și glicerină hidratantă , nu găsiți în componența ei nici parfum, nici parabeni. Combate cele 5 semne ale sensibilității pielii, incluzând: uscăciunea, iritația, rugozitatea, senzația de piele care strânge și bariera cutanată fragilă. Me love it!

Produsele Cetaphil nu sunt potrivite doar persoanelor cu piele sensibilă, ci tuturor care vor să aibă grijă de ei și de pielea lor. Sunt testate dermatologic și hidratează întreaga zi. Eu sunt foarte mulțumită de ele și știu că voi continua să le folosesc! Voi vă confruntați cu probleme ale pielii?

7 Replies to “Cetaphil – gamă pentru orice tip de piele

  1. Am mai avut probleme, (acnee în principal), după folosirea anumitor produse, dar de când am descoperit Cetaphil, il iubesc. Deci, diferența pielii din prima poza este 100 % reala, tenul rămâne luminos, curat și proaspăt după folosirea gelului.

  2. Folosesc și eu cremele lor și sunt foarte eficiente. Îmi place textura acestora și faptul ca intra repede in piele și văd și rezultate in urma folosirii acestora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *