Ziua bună, oameni faini! M-am bucurat enorm când a apărut Puiul de cuc, al 11lea volum din seria Fjallbacka. Deși Camilla Lackberg a mai scris și cărți independente, și alte serii, din care cea mai recentă e cea cu Henrik Fexeus, Fjallbacka rămâne seria care a conscrat-o. Eu cu ea am cunoscut această autoare acum 10 ani. Și orice ar fi, autorii nordici sunt extraordinari. Cu idei, cu suspans, merită să le citiți cărțile! Chiar dacă e vară și petrec mai mult timp afară, îmi fac timp și pentru citit, mai ales înainte de culcare. Ceea ce vă recomand și vouă, măcar 10-20 de pagini pe zi, și tot e o realizare!

Fjallbacka, de altfel o localitate destul de liniștită, este zguduită de două crime înfiorătoare. Dat fiind faptul că victimele sunt cunoscuți ai unuia din potențialii câștigători ai premiului Nobel, este și mai interesant. Drumurile sunt încrucișate, ies la iveală secrete vechi, dar chiar dacă dovezile par a indica spre o anume persoană, acesta nu pare a fi ucigașul.

Erika, așa cum îi este obiceiul, intervine în anchetă și merge pe firul ei, ajungând în Stockholm pentru a cerceta poveste unui transsexual din anii 80. O altă crimă ce a rămas nerezolvată, dar pentru care nu s-a zbătut nimeni, dat fiind situația victimei. Curios lucru, pare că și acesta avea legătură tot cu cercul de oameni care e în atenția poliției în acest moment asupra crimelor din Fjallbacka.

Puiul de cuc apare momentan indisponibilă la Libris, însă sunt convinsă că va reapărea. Asta înseamnă că fanii Camillei Lackberg chiar și-au dorit acest titlu. Și nu degeaba! Este plin de suspans, te duce pe mai multe căi și te pune în dificultate până începi să te prinzi cam cine ar fi vinovatul. Când dovezile indică undeva, trebuie să te mai gândești o dată.

Cei de la Libris au azi promo cu 20% reducere la tot, dar urmăriți site-ul pentru că în fiecare zi apar oferte și noutăți! Rămâne magazinul meu online favorit pentru achiziția cărților. Și wishlist-ul meu crește de la zi la zi! Voi cum stați cu lectura în perioada asta? Merge sau preferați să stați pe afară?

3 Replies to “Recenzie – Puiul de cuc (Camilla Lackberg)

  1. Foarte interesanta este acestă carte
    Încă nu am avut ocazia sa o citesc
    Mai mult I mi place sa stau pe afara , și când am asa mai mult timp mai iau câte ceva și citesc.
    Mulțumesc frumos pentru recenzie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *