În favoritele lunii iulie ați putut vedea, printre altele, o sticluță de Aloe Vera. Am primit-o pentru testare și pot spune că luna trecută chiar am pus-o la treabă, așa că vă pot împărtăși câteva păreri.

aloe1Aloe Vera de la Aubrey are 99% ingrediente organice. Se prezintă sub formă lichidă, acesta fiind singurul mod în care rămâne naturală și nu trebuiesc adăugați aditivi. Este recomandată pentru pielea expusă la soare sau pielea uscată. De preferat, trebuie păstrată la frigider după deschidere, pentru o senzație răcoritoare. V-am făcut o mică descriere oficială, iar acum urmează părerea mea.

aloe2 aloe3Apreciez foarte mult faptul că produsul vine sigilat. Așa știi că tu ești primul care-l deschide, primul care ia contact cu el și-l atinge. Un alt plus este sistemul de dozare, produsul nu se irosește și ajunge exact unde trebuie. N-am avut probleme să curgă, chiar dacă a mai căzut sau l-am luat în geantă. Nu are miros, lichidul este transparent, rămâne un pic lipicios după folosire, dar senzația dispare rapid.

Am început să folosesc Aloe Vera pură de la Aubrey exact după ce am fost la plajă. Eu nu am mari probleme cu înroșirea pielii, dar la soțul meu e destul de riscant. Chiar dacă a folosit produse cu protecție solară, am insistat să încerce și Aloe Vera și bine a făcut! Mi-a zis în felul următor: ”Nu știu cu ce m-ai dat, dar mă simt perfect. Nu mă ustură deloc!”

IMG_20150730_180621 IMG_20150730_180645Eu am folosit acest produs și în alte situații. Din cauza căldurii mi-au apărut niște bubițe roșii pe mână, care mă mâncau groaznic. Am zis să încerc și cu aloe, poate trec. Și nu numai că au trecut, dar nici n-au mai apărut. Am folosit-o și la bășici (când distribui pliante mi se întâmplă frecvent să fac bășici la palma dreaptă, dar și pe umărul drept, unde se freacă breteaua rucsacului) și s-au vindecat mai repede, n-au mai copt. În ultimele zile am avut pe mâini cojițe inexplicabile, de genul celor care se fac de la lipsa de calciu. Nu știu exact care a fost cauza, dar tot aloe vera m-a salvat. Am folosit-o drept cremă de mâini și nu am mai avut probleme.

Părerea mea este că Aloe Vera pură este un produs care nu trebuie să lipsească din casă, fie că e vară sau iarnă. Este ideală pentru pielea uscată, iritată, pentru bășici și răni. Hidratează și grăbește vindecarea. O găsiți pe site-ul celor de la Aubrey, lideri în produse organice, la un preț accesibil, ținând cont că aveți nevoie de o cantitate mică la utilizare, deci este foarte spornică. Voi ați folosit Aloe Vera pură? Cum vi s-a părut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *