Bună ziua, dragii mei! Continui seria review-urilor pentru produsele din comanda Yves Rocher, și nu numai. Am prea multe restanțe și aveți tot dreptul să fiți supărați! Așa că azi vreau să vă povestesc despre roll-on-ul cu floare de bumbac din India de la Yves Rocher.

1uEu l-am cumpărat la set cu alte două geluri de duș din gama Jardins du Monde și am primit și o pungă de cadouri. De obicei, le găsiți în diverse oferte. Dacă nu, prețul lor este de 15lei. Ce îmi place la acest roll-on e că nu are parabeni, nu are alcool, nu are săruri de aluminiu și nici coloranți. Are un miros plăcut, delicat, de primăvară, și nu este lipicios, cum am mai văzut fluidul din interiorul altor deodorante de tip roll-on. Nu pătează hainele, n-am avut această problemă deloc.

Ce nu-mi convine la el: faptul că nu-l pot folosi decât în perioada rece. Peste 10 grade nu mai face față deloc. Cel puțin în cazul meu. Eu am căpătat acest obicei de a folosi deodorant, însă niciodată nu m-am înțeles cu roll-on-urile. Mai mereu am folosit deodorantele spray. Totuși, acum vreo 2 ani am căpătat o iritație foarte urâtă la axilă, nu mai suportam niciun produs de acest gen. Orice îmi provoca mâncărimi și roșeață persistentă. Presupun că era și de la alcoolul din compoziția lor. Cam în perioada aceea am început să mă împrietenesc cu roll-on-urile, pentru că nu aveam probleme cu ele. Iritația a trecut de la sine și vara continui să folosesc sprayuri cu alcool, dar în perioada rece mă menajez. Acum mi se par perfecte aceste deodorante de la Yves Rocher, care nu atacă pielea, ci o îngrijesc. Sunt cam singurele tipuri pe care le suport și pe care chiar le folosesc cu drag! Am mai avut varianta cu aloe bio, dar acesta mi se pare mult mai plăcut, și asta mai ales din cauza mirosului.

Concluzia e că aceste deodorante chiar merită folosite și recomandate. Dacă vă știți cu probleme de transpirație, nu pot spune cât va face față, dar pentru acest anotimp, eu zic că e ok. Eu sigur le voi recumpăra și voi încerca și alte variante!

Voi ce tip de deodorant folosiți? Roll-on, stick, spray? Ați încercat deodorantele de la Yves Rocher până acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *