Neața bună, oameni dragi! Încă o zi de luni, o pornire mai grea, un început de săptămână mai complicat, mai somnoros, dar încet-încet, ne revenim! În ultima vreme m-am cam lăsat pe tânjeală, așa că ar fi cazul să mă mobilizez. Cu ocazia asta, vreau să vă povestesc câte ceva despre produsele din ultima comandă de la Yves Rocher. Cel puțin, despre o parte din ele. Așa că o să încep cu laptele de corp parfumat din colecția Fruit Noires.

Fără titluEl face parte din colecția limitată de iarnă 2014-2015. Ambalajul este foarte drăguț, murele de pe etichetă te îmbie, par delicioase, iar recipientul are 200ml și costă 14lei. Are o culoare roz pal, iar textura este ușor fluidă. Nu curge repede, modul de dozare e prefect, cel puțin eu mă înțeleg foarte bine cu acest sistem, iar capacul este destul de rezistent, nu cred că se va rupe prea curând.

Să trecem la lucrurile plăcute: mirosul! După cum spune și denumirea, fiind un lapte de corp parfumat, miroase absolut demențial, puternic. Nu am perceput vreun miros chimic, deci aroma e plăcută, fără a fi prea insistentă. Și din ce am reușit să văd, mirosul ține destul de mult. Hidratează ok, cel puțin pentru mine, nivelul e acceptabil, neavând nici pielea uscată.  Per ansamblu, mă înțeleg bine cu acest produs! Nu m-am iritat, n-am pățit nimic!

Fără fctitluAceasta este lista de ingrediente (pentru cine e curios), eu v-am zis că nu-mi aleg produsele după ea (greșit sau nu…asta e!) Îmi place acest lapte de corp, mai că-mi pare rău că nu l-am luat și pe cel din colecție Fruit rouges.

Voi ați cumpărat ceva din colecția de iarnă? Care e opinia generală despre produsele Yves Rocher? Am auzit păreri pro, dar și contra, așa că aș vrea să aud cât mai multe opinii din partea voastră!

4 Replies to “Review – Lapte de corp parfumat Fruit Noires (Yves Rocher)

  1. Un rasfat, mai ales olfactiv. 🙂 Am folost foarte putine produse YR si nici unul nu a fost cumparat de mine, unele mi-au placut altele nici nu am vrut sa le deschid din cauza ingredientelor, nu m-au convins. Ceva ce vreau sa incerc de la ei si sper sa nu ma dezamageasca e gelul de dus cu cafea.
    xo

    1. Sper sa-l incerci! Merită! Miroase…absolut demential…asta-mi aduce aminte ca nu mai am deloc din el :(( eu nu ma prea inteleg cu lista de ingrediente. o ignor complet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *