Neața bună tuturor! Am ajuns și la final de săptămână, când toți tânjim după relaxare și dezmăț, dar ne și pregătim pentru săptămâna ce vine. Eu am o mulțime de lucruri de făcut azi, job part-time, mers la biserică (știți voi, scoși de către nași), o mică gustare, apoi plajă cât cuprinde! Cel puțin, așa mi-am programat eu. Să vedem ce iese! Printre picături, înainte de toate, vreau să vă arăt singura revistă pe care mi-am luat-o și luna asta: Unica.

IMG_20160630_164929Unica intitulează acest număr drept unul dedicat bloggerilor, dar mie nu mi se pare așa. Un număr dedicat bloggerilor cred că ar fi trebuit să fie și cu bloggeri mai puțin cunoscuți, dar pe care toți îi apreciem. În afară de Ioana Dumitrache (pe care am văzut-o într-un număr trecut), crd că multe le apreciem și pe Camelia Neaga, și pe Xcentrica Deea, și pe multe altele, care au foarte mulți fani și ceva de spus. Eu am și alte preferințe, fete care au până în 10 000 fani pe Facebook, dar care scriu fain și au articole care merită promovate! De Dana Rogoz și Laura Cosoi, sincer, m-am sictirit. Nici nu-mi plac, nici nu le iau drept fashion icon. Să fie clar!
Altă chestie care nu mi-a plăcut la acest număr a fost cadoul. Și pentru că nu aveam ce face cu el, mi-am luat revista fără cadou, deși diferența era de 1 leu (acum îmi dau seama că mai bine luam cu, le puteam da mai departe). Cadoul consta, de fapt, într-un mini șampon Farmec cu argan, pe care l-am încercat mai demult și l-am urât cu viața mea, și un lac de unghii Essence din 1900 toamna, pe care deja îl am. Inserturile pe care le-am găsit între pagini au fost o mostră de lapte demachiant Nivea și absorbante zilnice Libresse.

IMG_20160630_165044Dar să vă arăt și câteva articole care au fost pe placul meu (fără bloggeri!):

IMG_20160702_132901Parfumurile de vară mi se par fascinante – fresh și totuși dulci, ușoare, dar persistente. Mi-ar plăcea măcar unul din selecția făcută de cei din redacție, în principiu Calvin Klein – CK2!

IMG_20160702_133037Mi-a plăcut foarte mult articolul despre Maria Dermengiu, designer român, care are tot felul de lucruri frumoase în colecțiile sale. Sunt rochii colorate, eșarfe, plicuri, totul e ”de vară”.

IMG_20160702_133105Pentru că e vară, e plajă. Și soarele nu intră-n discuție fără produse pentru protecția solară. Dar cum, ce și cât aplicăm, pentru asta e util acest articol, care e un mic ghid în lumea FPS-ului.

IMG_20160702_133125Chiar dacă ocolesc machiajul cât pot pe vremea asta, sunt momente în care-i simt lipsa. Și de azi înainte o să mă preocupe mai mult acest aspect. Dar care sunt tendințele? Cum ne machiem ochii? Păi, un pic albastru, glitter, veșnicul nude, dar și piersiciul. Eu tocmai mi-am comandat un fard auriu, abia-l aștept!

IMG_20160702_133237Și dacă plecați în concediu, mai ales prin țări străine și locuri necunoscute (dar nu numai!), mare grijă la diversele afecțiuni cu care v-ați putea procopsi – înțepături, dereglări ale stomacului, arsuri solare, etc.

În câteva cuvinte, o ediție de vară. Păcat de faza cu bloggerii și cu cadoul. Dar asta e, nu le putem avea pe toate. Apropo, știe cineva ceva de Cosmopolitan? Am văzut deja Cosmo Men, dar varianta glossy nu e pe piață. Ciudat… e deja târziu. Să vedem ce ne aduc edițiile de august, fiind luna concediilor. Spor s-aveți și o duminică de vis!

4 Replies to “Revistele lunii iulie – Unica

  1. Nu stiu din ce motiv, dar nu ma mai simt atrasa de reviste.
    Totusi, ma bucur cand vad articole despre importanta SPF-ului. Cred ca toata lumea ar trebui sa abordeze acest subiect.
    Sa ai o zi excelenta! 🙂

    1. da…asta zic si eu. nu-s bloggeri mai micuti, sunt doar cei care-s promovati mereu. De Morodan habar n-aveam…dar nu pot spune ca m-a fascinat tipa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *