Ziua bună, oameni dragi! Aseară am intrat prin Kaufland și am găsit și ultimul număr al revistei Unica, proaspăt scos de sub tipar. Cu 3 seri înainte nu era. Din lipsa de chef și ocupație, în ultima perioadă parcă am avut tragere de inimă să citesc mai multe reviste. Drept urmare, mi-am luat și numărul trecut al revistei Cosmopolitan, și acum am găsit și Unica de martie. Nu că ar avea cine știe ce cadouri, nu vă gândiți, dar nah… de plictiseală!

Pe copertă sunt divele Alina Ceaușan și Carmen Grebnișan. Măi, nu mi-o luați în nume de rău, dar mie ”divele” astea nu îmi spun nimic. Știu foarte bine în ce societate trăim și ce promovează ea, dar dacă pozau mai des cu o carte în mână și scoteau cuvinte mai inteligente pe gură, parcă mă tentau mai mult. Așa, cu make-up și vrăjeală… sorry, sunt sătulă. Și am citit ceva în articol – cică lumea le blamează din cauza invidiei. Hai să vă zic ceva – mie nu îmi plac damele de genul. Și nu că nu pot fi ca ele. Nu pot, e adevărat. Dar nici nu vreau. Pentru mine contează mai mult ideile decât machiajul. Și cu asta am zis tot.

Avem și câteva cadouri în interior – o capsulă Ariel All in one pods, o brățară, un flyer despre Deltă și oportunități de cazare, și nu în ultimul rând, o pungă de Nutline Balance Mix, adică o combinație de caju, migdale, merișoare, arahide. Yummy!

Articolul despre Leii care lucrează pentru noi chiar mi s-a părut interesant. Din ce înțeleg, la ProTV a apărut o emisiune nouă, ceva cu antreprenoriat. Mi-a plăcut că oameni de afaceri de succes au dat câteva sfaturi. E interesant și chiar îi respect pe cei care decid să ia frâiele în mâini și să lucreze pentru ei.

Articolul despre joburi și despre cum ne putem schimba preferințele pot spune că mi se aplică. Dacă vrei să schimbi totul la 180 de grade trebuie să te gândești bine la ce faci și dacă poți face asta. Întotdeauna există riscul ca zona spre care vrei să te îndrepți să nu fie ceea ce pare, de fapt. Dar niciodată nu trebuie să te dai bătut și să încerci.

Pe 28 februarie se lansează Colectiv ne privește pe toți. Mă gândeam ca în weekend să merg la Miami Bici, dar cred că îmi schimb opțiunea dacă apare și la noi în oraș. Nu de alta, dar cred că e un film de văzut.

Cum văd copiii lumea în care trăiesc? Ce cred ei despre telefon? Oare sunt conștienți de cât de mult timp pierd pe rețelele de socializare? Nu zic, lumea evoluează… dar parcă ei regresează. Mă uit la cei mici că nu știu să se exprime, nu știu să vorbească, nu știu să mai citească…

Revista Unica din luna martie are câteva subiecte interesante, chiar merită citită. Pot spune că am găsit și altceva în afară de modă și make-up, ceea ce e ok. Nu toți mergem doar pe aceste lucruri. Mi-ar plăcea chiar și mai multe articole despre cărți, despre apariții și poate chiar recenzii, de ce nu? Voi când ați cumpărat ultima revistă în format fizic?

3 Replies to “Revistele lunii martie – Unica

  1. Si eu primit punguta cu mixul nutline si mostra Ariel. Fara bratara la mine ca eu am abonament. Tu ai luat-o de la chiosc, cred. POti sa crezi ca eu, care ziceam ca nu citesc reviste, m-am abonat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *