Ziua bună, oameni dragi! M-am tot ținut să postez astăzi, dar am avut o zi aglomerată, așa că v-am cam lăsat să mă așteptați. Pentru azi am pregătit un swatch alături de câteva impresii de testare a paletei All about Roses de la Essence. Așa cum v-am obșnuit, mie chiar mi-au plăcut produsele de la acest brand, cu plusurile și minusurile lor. Este un brand super accesibil și eu zic că merită să încercați măcar o parte din produsele lor. Paleta All about Roses a ajuns la mine la prima ediție din Galați Beauty Swap, în ianuarie, unde cred că am schimbat-o cu Cătălina Coman. Parcă de la ea țin minte că am luat-o. Și bine am făcut!

Paleta All about Roses are un aer de trandafiri delicați, nu din aceia roșii, ci mai degrabă roz sau albi. Și nuanțele încep de la alb și roz foarte pal până la mov închis, prună. Mi se pare o paletă versatilă, are atât nuanțe mate, cât și shiny. Îmi place puțin sclipici din când în când, așa că zău că m-am bucurat de culorile faine și de ce mi-a ieșit cu ea.

rândul de josrândul de sus

Aici am făcut un swatch fără bază pentru fardul de pleoape. Culorile par destul de fade, e adevărat, și să știți că într-un fel, cam așa e. Nu este o paletă prea pigmentată. Dar mie îmi place și așa, mai ales nuanțele de sus, cu care fac niște make-up-uri de iarnă minunate. Cam așa arăți după ce folosești un roz pal, sclipicios, și un mov puternic la colțul extern al ochiului. Ca o Crăiasă a Zăpezii.

Aici am folosit baza pentru fardul de pleoape I love color, tot de la Essence. Mi se pare o bază super bună și se vede foarte clar cum intensifică nuanțele. În general, paleta All about Roses este una prăfoasă și fardurile se duc destul de repede dacă nu au bază. Cu ea, însă, rezistă super bine! Da, ăsta e un mare dezavantaj al acestor farduri – cad destul de repede când lucrați cu ele.

Sincer, în afară de nuanțe, da, este destul de ciudățică – culori mai puțin intense, textura lor un pic prea prăfoasă… dar una peste alta, mie chiar îmi place! Nu are oglindă inclusă în paletă, aceasta fiind transparentă. Prețul e destul de mic, cam 20 de lei, dar mie mi se potrivește!

Poate că paleta All about Roses de la Essence nu e chiar cea mai wow din lume. Dar serios, nuanțe ușor shimmery, reci, care merg pe timp de iarnă… eu zic că sunt un must! Voi de ce farduri abuzați în sezonul rece?

29 Replies to “All about Roses by Essence – swatch & impresii

  1. Imi plac mult nuantele din paleta ta,sunt pe gustul meu si vad ca se aseaza frumos,sunt potrivite pentru sarbatorile ce se apropie si chiar pot fi un cadou frumos celor dragi.

  2. Eu am trei palete de farduri si le folosesc in functie de stare desi trebuie sa recunosc ca iarna ma atrag mai mult culorile mai inchise gen: maro, auriu, albastru, mov.

  3. Tie iti place sclipiciul din cand in cand, iar mie imi place tot timpul. Am intrat sa citesc articolul asta tocmai cand am vazut poza cu paleta sclipicioasa ^_^. In perioada asta a anului folosesc mult nuante de maro, dar si portocaliu (genul acela de portocaliu tip dovleac).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *