Ziua bună, oameni dragi! Dacă mă întrebați pe mine, Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare din an. Și nu neapărat pentru cadouri, ci pentru feeling-ul ăla fain pe care ți-l dă, pentru ”hygge”. Scandinavii, mai ales danezii, se referă la ”hygge” ca la o stare de bine. Și eu mă gândesc doar la o carte bună, căldură, o cană de ceva cald, și cam atât. Că tot vorbeam de căldură, pe mine, dacă mă ia de la picioare, m-ai pierdut. De aceea, totul se rezumă la șosete călduroase.

Vă arătam acum vreo săptămână pe Insta că am primit un colet de la Pirin Hill. A fost o surpriză extrem de plăcută, pentru că sunt dependentă de șosete! La mine, șosetele sunt baza, indiferent că e iarnă sau vară. Nu exagerez, și vara port șosete, uneori și în timpul somnului. Da, am circulația periferică un pic cam proastă, asta se vede. Cert este că șosetele Pirin Hill au venit la fix, în sezonul în care e cea mai mare nevoie de ele.

Am așteptat să le încalț pe majoritatea, să văd dacă diferă cu ceva față de șosetele pe care le aveam deja! Să vă zic ce am găsit în colet – Luxury Box 7 Cofort Feet pentru bărbați, Box 3 Comfort Feet pentru bărbați, Merino Box 4 pentru femei, o pereche de Cotton Rich de damă, o pereche Comfort Feet de damă și 3 perechi Comfort Feet cu motive de Crăciun pentru toată familia – bărbat, damă și copil. Da, de data asta Mr. s-a ales cu mai multe perechi față de mine :))

Comfort Feet – bambus, poliamidă și elastan

Astăzi o să vă povestesc despre șosetele Comfort Feet, cu 78% bambus în compoziție. Am primit pentru mine o pereche, pentru Mr. un set de 3 și unul de 7, dar  și un set cu model de Moș Crăciun. Sunt pur și simplu extraordinare! Nu am mai folosit până acum șosete cu bambus, dar vă zic, nu se compară cu nimic altceva. Lasă pielea să respire, dar în același timp vorbim de niște șosete pline, compacte. Cu toate acestea, piciorul nu transpiră în ele.

Sunt șosete de grosime standard, dar în mod cert nu veți face frigul în ele. Și ce e mai important este că nici nu pot fi comparate cu șosetele din piață, de genul ”3 la 10 lei”. Pe alea atât dai, atâta fac! Să știți că nu tot ce e ieftin e și bun, ba din contră. Genul acela de șosete este făcut cam din plastic, nicidecum bumbac sau alte materiale naturale, iar piciorul se supraîncălzește în ele. Plus că se scămoșează de la prima spălare și se rup imediat. Și elasticul ăla care vă lasă urme pe picior… Știți ce zic? Ei bine, cu șosetele de la Pirin Hill nu se va întâmpla nimic din toate astea!

Luxury Box 7 Comfort Feet

Dacă vreți să faceți un cadou și nu prea știți ce, pot să vă sugerez eu ceva – cutia luxoasă cu 7 perechi Comfort Feet. Arată pur și simplu wow și are câte o pereche de șosete pentru fiecare zi a săptămânii. Le găsiți cu motive de Crăciun, cu buline, în dungi sau uni. Arată excelent, se comportă bine la spălat, nu se scămoșează, sunt moi și plăcute la atingere. Chiar e un cadou practic, de care cineva se va bucura cu siguranță!

Pe site-ul Pirin Hill găsiți șosete pentru toată familia, dar și seturi de căciuli cu fular, care mi s-au părut la fel de atractive! Stay tuned, mai am să vă povestesc, povestea șosetelor e luuungă și călduroasă! Mă-ntreb, oare, dacă și voi sunteți la fel de dependenți/dependente de șosete?

9 Replies to “Pirin Hill – șosete de bambus calitative și accesibile!

  1. Nu doar că sunt foarte frumos imprimat, dar fiind în proporție foarte mare de realizate bambus, îmi imaginez că de moi și de comode sunt. Unde mai pui că sunt și ambalat de super frumos! Chiar sunt o idee foarte bună de cadou aceste șosete.

  2. Am descoperit și noi , prin vara aceste șosete din bambus. Soțul nu se mai desparte de ele, el nu suporta alt material in afara de bumbac iar acum adora bambusul. De atunci toată familia poarta astfel de șosete.

  3. Am intrat si eu pe site-ul lor si am pus ochii pe niste sosete albe cu lana. Eu port de fel numai sosete albe si rar imi cumpar altceva ^_^. Au si reduceri in perioada asta, ceea ce e in avantajul meu. Thank you! ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *