Acum câteva săptămâni, după ce s-a terminat șamponul de la Cosmetic Plant, am zis să continui pe linia asta, să reduc problema. Așa că am căutat șamponul Gerovital, pe care l-am mai folosit, dar nu-l mai găseam! Și habar n-aveam că și-a schimbat ambalajul. Am văzut eu ceva Anticădere, dar nu era ce căutam eu. Adică nu ceea ce știam eu. Asta se întâmpla în Dm, așa că l-am sunat pe Mr. la Carrefour să se uite acolo. Și el a sesizat schimbarea de ambalaj și m-a lămurit și pe mine.

IMG_20151020_064137Noua gamă Gerovital Tratament Expert vine cu îmbunătățiri, pe lângă ambalaj, și în formulă. A păstrat fluiditatea incoloră, dar a schimbat mirosul cu unul fresh, de deodorant bărbătesc. E o plăcere să te șamponezi. Nu ai nevoie de o cantitate mare la o utilizare, eu mă spăl de două ori, dar un flacon de 200 ml îmi ajunge destul de mult timp, cred că în jur de o lună, în condițiile în care mă spăl la două-trei zile, maxim. Nu mi-a lipit părul de cap, nu mi l-a îngreunat, ba din contră, am sesizat și o urmă de volum.

IMG_20151020_064216În ceea ce privește scopul pentru care a fost creat, șamponul ăsta face toți banii (prețul e undeva la 15 lei, depinde de magazin)! Nu te scapă definitiv și în totalitate de căderea părului, dar în mod cert o reduce semnificativ! O să susțin mereu că e cel mai bun șampon anticădere din câte există pe piață, la un preț acceptabil. Față de cel de la Cosmetic Plant, cu sau fără loțiune, acesta este net superior. Am observat că există și un ser anticădere din noua gamă Tratament Expert, dar în oferta de pe site-ul celor de la Farmec sunt disponibile și variantele vechi ale serului și kit-ul cu fiole anticădere. Cred că în curând voi lua și serul, momentan mai am puțin din loțiunea STOP! Căderea părului de la Cosmetic Plant, pe care o folosesc în completare. Dar mai mult de două folosiri sigur nu mai sunt în flacon, deci serul e pe listă.

Nu voi renunța prea curând la acest șampon, este vechea iubire la care mă întorc mereu. Din când în când se mai învață părul cu el, dar folosesc altceva o perioadă scurtă și revin tot la el. Dacă mi-a plăcut? Evident! Îl recomand? Tuturor! Voi l-ați folosit până azi? Cum vi s-a părut? Aștept și părerile voastre despre acest produs! Zi faină să aveți!

2 Replies to “Șampon Gerovital Anticădere – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *