Ținutele metalice sunt deja un trend cu vechime. Faptul că se mențin în topul preferințelor nu indică decât întărirea rezistenței sale în lumea modei, deci orice investiție într-un astfel de element se poate dovedi de termen lung.

Adevărate susținătoare a ținutelor de vară sunt sandalele, iar cele în note argintii sunt adorate de majoritatea reprezentantelor feminine. Pentru că temperaturile plăcute continuă să ne încălzească, ținutele de vară preferate pot fi încă etalate. În funcție de evenimentul de onorat, o pereche de sandale – cu sau fără toc – pot contura plusul de feminitate dorit al outfit-ului abordat.

Argintiul – un trend altfel, definitoriu al ținutelor de vară

O nuanță ușor atipică putem spune, argintiul este o opțiune spre care te poți îndrepta și tu, mai ales dacă intenția ta este de a te evidenția în orice decor. Sandalele cu talpa joasa în note argintii vor deveni piesa de rezistență a garderobei tale în acest sezon. Partea bună este că pot fi cu ușurință încadrate și în variate ținute de toamnă, desigur, atunci când temperaturile permit.

Din dorința de a-ți oferi posibilitatea să îți subliniezi personalitatea într-o manieră deosebită, ANNA CORI ți-a pregătit câteva modele de sandale care te vor cuceri iremediabil. Realizate din piele naturală atent prelucrată, acestea îți vor întregi atât confortul, cât și eleganța.

Nu te limita la simplitate! Desigur, este și va fi mereu apreciată, o opțiune întotdeauna. Atunci când vrei să te remarci în decorul unui spațiu prin ceva inedit, autodepășește-te printr-o pereche de sandale cu detalii de tipul celor completate de glitter și accesorii ca diamantele. Vei străluci la propriu. Au interiorul din piele naturală, deci vor fi cu atât mai confortabile. Închiderea se face printr-un cordon subțire și elegant, la spate. Poți încerca și varianta aurie dacă se potrivește mai bine personalității tale.

Nici varianta sandalelor a căror prindere se realizează în catarame nu este de trecut cu vederea. Cele cu prindere dublă, în două rânduri de bretele, în zona gleznei, sunt potrivite mai degraba adeptelor unui stil nonconformist, trendy, de impact de altfel.

Argintiul poartă semnificații aparte. Va conferi întotdeauna un statut aparte celor ce îl poartă, dar mai presus de asta, este de bun gust și definește originalitatea outfit-urilor de vară.

Completarea look-ului inițial definit de o astfel de pereche de sandale poate fi realizată simplu și fără prea mult efort cu ajutorul unei genți de la același producător. Descoperă linia de genți de la ANNA CORI și lasă-te surprinsă de modelele inedite pe care le-a pregătit pentru tine în acest sezon. Întrece-te cu competitoarele tale prin originalitatea unor astfel de produse.

Poți consulta și celelalte modele de încălțăminte pe care ți le propune pentru a realiza tot felul de combinații menite să te pună în lumina reflectoarelor. Întotdeauna sub semnul unei estetici ireproșabile, produsele comercializate de acest brand îți vor ridica standardele. Învață să trăiești la un cu totul alt nivel al confortului, pe care îl vei resimți fără nicio îndoială, indiferent de încălțămintea aleasă.

One Reply to “Se poartă argintiul – vezi aici avantajele unor sandale în această culoare”

  1. imi plac tare mult sandalele si pantofii argintii, dar nu am indraznit sa imi cumpar pana acun, de teama ca nu ii voi asorta corect si voi parea ridicola.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *