Dacă am putea să ștergem câțiva ani de pe ten, cred că toate am face-o. De la o anumită vârstă încep să te preocupe ridurile, pielea lăsată, cearcănele și toate problemele ce vin o dată cu trecerea anilor. Da, tenul nu mai e ca de bebeluș, avem puncte negre, coșuri, semne, tot felul de probleme de care nu avem cum să scăpăm. Stresul și nebunia de peste zi se văd pe fața noastră seara, când dăm jos machiajul. Abia atunci se vede cât de obosite suntem, chiar dacă am radiat toată ziua. Soluția mea, de cele mai multe ori, este să apelez la produse de îngrijire mai concentrate, dar și la măști. Pe cele de la 7th Heaven le cunosc de foarte mult timp și am avut experiențe minunate cu ele. Așa că atunci când am aflat de gama Renew You, am fost tare curioasă!

Ingrediente premium, îngrijire sporită

Măștile din gama Renew You au în compoziție tot ingrediente de cea mai bună calitate, cum ne-au obișnuit cei de la 7th Heaven, dar în plus, găsim și aur de 24k. Particulele minuscule încorporate în ele ajută tenul să radieze de sănătate. Pe lângă aur, această gamă Renew You este îmbunătățită cu ingrediente de calitate premium, astfel ca noi să ne simțim ca după un răsfăț la salon. Mie îmi surâde ideea, tocmai de aceea vreau să vă împărtășesc câteva impresii despre fiecare mască încercată de mine. Aceste produse se folosesc pe pielea curată, de preferat după duș și după curățarea și tonifierea tenului, pentru ca porii să fie deschiși și să absoarbă cât mai multe substanțe hrănitoare.

Masca cu aur pentru fermitate

Aceasta mască din material textil are 2 părți, pentru ca aplicarea să se facă mult mai ușor, ceea ce e chiar o noutate. Este infuzată cu aminoacizi puternici,  care sprijină funcționarea pielii și o hidratează. Noutatea pentru mine a constituit-o această împărțire și particulele de aur de 24K, fapt ce a dus la un ten mai luminos. Am aplicat masca pe tenul curat și  am lăsat să acționeze, mai mult de 15-20 minute, cât se recomandă. Masca este îmbibată foarte bine în lichid, deci slabe șanse să se usuce pe ten, chiar și ținută o oră. Excesul l-am masat pe ten, pentru a nu pierde niciun strop de substanță. Rezultat? Un ten mult mai radiant! Nu șterge ridurile, e adevărat, dar aspectul de piele odihnită e vizibil!

Masca cu cărbune și 7 fructe de pădure

Această mască este formată tot din 2 părți ce se aplică independent. Textura e ușor diferită față de masca precedentă. Dar rezultatele sunt foarte bune și aici. Efectul ei este de detox, datorită cărbunelui, și de hrănire intensivă datorită antioxidanților puternici pe care îi conține. Aplicată frecvent, ajută la curățarea tenului și la hidratarea optimă.

Plasturi pentru ochi cu CoQ10 și extract din boabe de soia

Acesta recunosc, a fost produsul meu favorit! De când mă știu am o mare belea cu cearcănele, chiar dacă dorm foarte mult, tot am petele negre sub ochi și arăt ca și cum aș fi extrem de obosită. Așa că mereu apreciez niște plasturi care reduc oarecum senzația și aspectul de ochi obosiți. Cam așa s-a întâmplat și cu plasturii din gama Renew You, de la care aveam pretenții foarte mari. Se aplică ușor, sub ochi, sunt îmbibați cu foarte mult lichid, așa că ați putea să îi folosiți chiar de 2 ori. Se lasă să acționeze cât mai mult timp, 15-20 min minim, și în mod cert, după folosire, se vede diferența. Este produsul meu preferat din noua gamă!

Mască din bambus cu vitamina B5

Ultima,d ar nu cea din urmă, este masca din bambus, care poate părea o simplă mască textilă, dar care are în componență ingrediente foarte bune. Unul din ele e provitamina B5, care este un ingredient anti-îmbătrânire. Modul de aplicare și acționare e același, iar tenul îmi mulțumește prin aspectul pe care îl are.

Ce mă încântă la noua gamă este această împărțire a măștilor în 2 piese, ceea ce face aplicarea mai ușoară. În mod cert, ingredientele sunt și ele un punct forte. Întotdeauna se va vedea diferența de calibru. În plus, dispozitivul de masaj pe care l-am primit în pachet ajută enorm la uniformizarea lichidului în exces și la masajul facial pe care fiecare din noi trebuie să-l facem pentru o bună circulație a sângelui. Noua gamă Renew You de la 7th Heaven chiar te schimbă, lasă tenul mai strălucitor și te face mai încrezătoare în sine! Voi ați încercat această gamă minunată?

18 Replies to “Seri de răsfăț cu noile măști Renew You

  1. stii ce sunt eu curioasa sa aflu? Cum se uita Aki la tine cand te vede cu masca pe fata. Ca al meu ramane MASCA si se uita lung la mine. La inceput ma si latra. Acum doar se minuneaza de frumusetea mea, cred.

  2. As incerca acesi plasturi pentru ochi! Desi am vazut aceste masti in magazine, nu le-am incercat pana acum. Articolul tau m-a convins ca trebuie sa o fac 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *