Neața bună tuturor! Hai că iar am ajuns pe final de săptămână, pentru mine se anunță un weekend plin, întrucât așteptăm musafiri! Și plus că azi iese și ultimul act care trebuia depus la bancă pentru apartament. Deci se anunță vremuri bune! Sper să meargă totul ca pe roate! Nu cred că o să merg prea mult la shopping, pentru că vom avea alte planuri, dar nu pot să nu vă îmbii cu oferte care mai de care! Cam toate magazinele vin la înaintare cu cataloage noi, deci avem de unde alege! De la haine la cosmetice, totul e de sezon!

billa-oferte

Începem cu ofertele minime, de la Billa și Penny. Chiar dacă au câteva produse de îngrijire, tot e ceva decât deloc! Eu tot mă chinui să iau deodorantul Rexona, până nu m-o lăsa în drum, dar cred că așa o să pățesc iar, pentru că nu mă aprovizionez la timp! N-am încercat până acum gelul de duș Ebelin. Parcă zic că am avut de la ei (și sigur am avut) doar 2 șampoane. La Penny găsiți iar pachetul de 2 ape de gură Colgate la preț bun. Eu am luat săptămâna trecută.

carrefour-oferte

La Carrefour a intrat colecția nouă de haine și încălțăminte, puloverul Corso Da Vinci e foarte fain, dar mi se pare și foarte scump. Pantalonii imitație de piele sunt interesanți, la fel și gecuțele din imitație, dar dacă sar de 100 lei… mult, prea mult! La magazinele de haine sunt și mai ieftine. Prefer să mai aștept. Ghetele cu tocul gros la 100 lei îmi plac foarte mult, dar am descoperit că am deja o pereche de ghetuțe mai finuțe și două de bocanci.

dm-oferte

La Dm văd apariții noi – produsele CD. Și au și oferte bune! Nu le-am încercat până acum, dar n-aș zice nu. Dacă am drum, o să iau unul din ele măcar. Că tot vorbeam ieri de cremele anticelulită sau de slăbit, iată că exact gelul cryo de la Gerovital e la promoție. Deci pentru 13 lei, merită încercat.

lidl-oferte

La Lidl au revenit cosmeticele Cien și mă bate gândul să-mi iau o cremă corectoare și un concealer, să vedem ce știu să facă. Gloss și rimel am deja o grămadă de bucăți, așa că nu mai iau. Și ghetuțele sunt drăguțe. Iar hainele pentru ei…arată demențial.

pepco-oferte

Și la Pepco sunt haine mai groase, eu mă tot uit după geci, deși am una pe acasă, n-ar mai strica să mai am una de rezervă. Am mai văzut la ei niște pijamale flaușate, o să-mi iau cât de curând!

Cam asta e gama de oferte, care mai de care mai variate. Voi ce faceți în weekendul ăsta? Planuri de plecare? Răcorirea asta a vremii ne ca dă de furcă! Dar oricum, sper să nu strice niciun plan. Zile frumoase s-aveți!

18 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend-oferte #64

  1. Weekendul asta as merge undeva unde se dau bani…nu am de cheltuit, dar saptamana viitoare iau banii asa ca ne facem atunci de cap. Pe la Pepco vreau sa trec sa vad ce geci au. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *