Ziua bună, oameni frumoși! Cine e pasionat de shopping, mâna sus! Mai ales că suntem în perioada reducerilor de iarnă, de care vă invit să profitați cu încredere. Mall-urile sunt pline de magazine cu prețuri faine, dar mai nou, a apărut o aplicație care face dintr-o sesiune de shopping o adevărată experiență – aplicația SPOT. Ce este SPOT? Aplicația valabilă în Brăila Mall și Galați Shopping City, dar și în alte mall-uri din țară din portofoliul NEPI Rockcastle. Să vă spun câteva lucruri despre ea și de ce merită să o aveți în telefonul vostru! O puteți descărca atât din Google Play, cât și din AppStore, iar la înregistrare aveți 100 de puncte bonus!

Ce este SPOT?

SPOT este aplicația cu care fiecare sesiune de shopping e ca o zi de Crăciun. Adică plină de cadouri și reduceri! Scanează bonurile în aplicație și strânge puncte pentru diverse beneficii! 1 leu = 1 punct. Ai trei nivele de loialitate – Select (de la 100 de puncte), Premium (de la 6000  puncte) și Elite (de la 12000 puncte). Fiecare nivel vine cu beneficiile sale. Dar absolut la toate ai parte de reduceri la anumite magazine, de notificări despre anumite evenimente și vânzări exclusive sau de servicii gratuite. În plus, pe măsură ce acumulezi puncte, poți alege să le preschimbi în cadouri.

Ce fel de recompense poți primi?

Ai posibilitatea să schimbi aceste puncte în:

– produse cosmetice (de ex – apă termală, geluri de duș, parfum, set cadou Lancome)

– produse pentru sport (sticle de apă, saltea, mini benzi de fitness, prosoape)

– gadgeturi (boxa portabilă, ceas, bratara fitness, radio portabil, ramă foto digitală)

– carduri cadou (voucher de 30/50/100 lei, voucher la Alle Beauty Studio din Brăila Mall sau voucher la Decathlon)

Momentan nu am schimbat nimic, încă mai aștept să mai strâng puncte. Dar vă zic că merită, primești cadouri, vouchere, ba mai intri și în diverse tombole. Cum e cea până pe 6 februarie, când orice bon de peste 200 lei din Brăila Mall îți garantează un premiu instant la Biroul de informații, dar și un loc în tombola cu premii dacă îl scanezi în aplicație. E foarte simplu! Doar scanezi bonul, iar punctele îți vor fi adăugate în cont, precum și participarea! Și la Galați ai o tombolă similară, dar cu premii diferite, așa că e fain să faci cumpărături în ambele locuri!

Impresii personale

Aplicația SPOT e foarte simplu de folosit și are beneficii consistente. De ce să nu profiți de reducerile suplimentare și de recompensele pe care le poți primi? Eu voi continua să o folosesc, dat fiind faptul că ajung și la Brăila Mall, și la Galați Shopping City destul de des. Fiind distanța mică între orașe, ai acest avantaj.

Vă las mai jos și adresele celor 2 mall-uri, dar și paginile de Instagram, unde veți găsi cele mai noi informații despre campanii și reduceri:

Brăila Mall

Brăila, Str. Principală nr. 4, Sat Vărsătura, Com. Chişcani | La intrarea din Brăila, dinspre Slobozia
0339110840 | eveniment@braila-mall.ro

Galați Shopping City

Galati, Bulevardul George Cosbuc, nr. 251 | 0751057945 | office@shoppingcitygalati.ro

Nu uita de SPOT când mergi la shopping! SPOT the city pentru a face o experiență minunată din fiecare drum la mall!

9 Replies to “Experiență de neuitat la shopping cu aplicația SPOT

    1. Foarte interesant !
      Multumim frumos pentru informatii si pentru recomandare !
      Ce frumos ar fi daca ar fi si in orasul meu asa .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *