Dacă tot am pus ieri la punct ofertele acestei săptămâni, am zis că nu e cazul să mă fofilez, ci să și profit de câteva din ele. Aseară am luat ”încălțări” noi mașinuței și azi i le-am pus, așa că luna asta va fi mai săracă 😀 Dar nu-mi pare rău, măcar nu mai stric cauciucurile de iarnă. Mai am câteva chestii elementare, apoi vreau să meargă pe aer 😀 Să nu mai ceară nimic! Dar dacă am fost și prin piață, am dat iama-n fructe și legume și ceva cărniță, că al meu soț merge pe principiul ”cea mai bună legumă e porcul”, apoi știam că trebuie să iau un cadou, așa că am căutat programul de azi din Dm (nu știam dacă au până la 14 deschis sau mai mult) și am dat o fugă până acolo. Bineînțeles, cu produsele memorate!

IMG_20150606_152414Începutul a fost soft, cu periuțele de dinți Aquafresh și o ojă Rimmel 60 seconds, o nuanță frumoasă de corai pe care oricum n-o aveam în colecția mea. Dar am dat turcoazul jos și mă pregătesc de noua achiziție!

IMG_20150606_152434N-am rezistat tentației și voi încerca un șampon uscat pentru prima dată. Nici nu-l vedeam în tot Dm-ul, m-am învârtit de vreo câteva ori în loc, era ascuns bine. Când am întrebt o fată de acolo, s-a scuzat spunând că Balea nu mai este, doar ”celălalt”, care e-n promoție. Păi exact pe ”celălalt” îl voiam, de la Swiss-O-Par. Deci mâine mă pregătesc să-l încerc. Tare curioasă sunt! Tot din gama ”curiozități” face parte și deodorantul pentru încălțăminte de la Adidas, care va fi folosit în comun cu soțul.

IMG_20150606_152427Gelul de duș de la Balea face parte dintr-un cadou, nu e pentru mine, eu am deja o colecție care nu vrea să scadă deloc de geluri de duș, dar l-am mirosit și e…uau! Sprayul Sundance l-am cumpărat mai mult (recunosc!) pentru camera subacvatică, însă nu mică mi-a fost uimirea când nimeni nu zicea nimic. Când am întrebat-o pe doamna de la casă…cică au fost opt bucăți în total, deci stocul e epuizat. Dacă vor mai primi… Dacă. Bun. Deci, domnii de la Dm, faceți o promoție de genul și dați opt bucăți de cadou? Opt? Serios? Chiar nu v-a trecut prin minte că se vând în primele 10 minute de la intrarea în vigoare a catalogului? Mda… ce să mai zic? Oricum, sprayul are FPS 15 și conține morocovel sau ceva extract, deci teoretic ar trebui să ajute la o bronzare mai rapidă. Să vedem ce poate, abia aștept să merg la plajă!

IMG_20150606_153538Bonus: printre altele, la început de anotimp cald, testez uleiul de arbore de ceai. În paralel se face și acest test, pentru că fiecare are problemele lui. Eu am hotărât să-l încerc pentru gingiile mele care sângerează, iar soțul pentru coșurile de pe spate. Să vedem ce știe să facă! Urmează și un review pentru el.

Cam asta e la început de luna iunie. Dar sunt sigură că vor mai urma atât sesiuni de shopping (încă sunt în căutarea blugilor perfecți, dar asta e o întreagă poveste!), cât și testări. Mâine avem postare de vară, primul meu OOTD 🙂 Sper să nu vă dezamăgesc!

4 Replies to “Shopping la început de vară și dezamăgire în Dm

  1. Uleiul de arbore de ceai l-am testat deja pentru matreata! 🙂
    Iar samponul uscat de la Swiss-O-Par l-am luat si eu astazi…si tot maine vreau sa-l incerc, pentru ca seara ma voi spala oricum! 😀

    1. Si pentru matreata ar merge si la mine, ca vad ca noul sampon cam face figuri. Asa m.am gandit si eu ci samponul uscat, diseara fac baita, dar trebuie sa vad cum actioneaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *