Ziua bună tuturor! Azi a fost o zi plină, am început de dimineața cu donarea de sânge, apoi am fost la vară-mea pentru pregătiri, apoi m-am întâlnit cu fratele surorii mele (sună weird, nu-i așa? :)) da, dar povestea e faină, totuși, o idee cam lungă), și dup-aia am colindat după diverse colete și cumpărături pe care o să vi le arăt mâine, după ce iau un ultim colet. Am ajuns acasă abia la 4, m-am spălat și m-am băgat la făcut poze, apoi pe blog. O să urmeze o carte, și cam asta e pentru azi. De mâine se mai amplifică treburile.

Săptămâna trecută vă arătam că am primit un nou colet de la Pentru Corpul Tău, plin cu bunătăți. De data asta mi-am ales decapantul Silky Rew, pe care l-am tot vânat de ceva timp (am vrut să văd exact ce face), vopseaua de păr Kallos, nuanța Roșu, un oxidant de 9%, un baton corector tot de la Kallos (n-am încercat produse de make-up de la ei până acum), dar și un gel intim de la Hofigal. Azi însă începem cu decapantul, pe care l-am băgat în funcțiune a doua zi de când l-am primit.

IMG_20160616_183704Inițial am avut impresia că Silky Rew este de la Kallos, dar nu e așa. Promite să îndepărteze vopseaua din păr, lăsând pigmentul natural. Cât de bine se descurcă… o să vă zic cum s-a comportat la mine. Am mai cumpărat eu un oxidant de 3%, acesta fiind necesar la finalul decapării, pentru a elimina orice urmă de vopsea rămasă. Decapantul conține două sticluțe: faza 1 și faza 2.

IMG_20160616_183748Prima e sub formă de gel, a doua sub formă de cremă. Cele două faze se amestecă (tot tubul sau mai puțin, depinde de lungimea părului), apoi se acoperă părul cu o cască din plastic (sau sacoșă, după posibilități), o urmă de căldură nu strică, iar după maxim 20 minute se clătește și se spală cu șampon. Urmează aplicarea emulsie oxidantă de 3% pentru a elimina orice moleculă rămasă de vopsea, apoi clătire și balsam.

Eu n-am avut mari așteptări de la acest produs, din simplul fapt că părul meu este destul de pretențios și are prea multe straturi de vopsea. Am mai vrut o dată să-l comand, dar o tipă care lucrează la un magazin cu produse Kallos mi-a zis că îl încerc degeaba, că n-are ce să facă dacă părul e vopsit de o sută de ori. Și al meu cam e. Că vede rar culoarea lui, și atunci doar la rădăcini. Și totuși, acum am zis să încerc. Asta mai mult pentru că mi-am dorit să fiu roșcată la nuntă, nu brunetă. Cred că negrul nu l-aș mai da jos și m-aș enerva teribil. Așa, mai e o șansă. Dar iată cum a arătat părul meu (rădăcini – o culoare, lungime – o culoare, vârfuri – altă culoare):

IMG-20160619-WA0015și așa arăta după decapare:

IMG_20160617_064119 IMG_20160617_064141 IMG_20160617_084041Trecerea între nuanțe e mai lină, sunt mai deschise, iar părul nu arată ars deloc (mai rău decât era). Asta mi-a și plăcut la ideea de decapaj – faptul că nu arde părul/ Decolorarea cu pudră e extrem de periculoasă, dar așa, n-am avut niciun stres. Sunt mulțumită de ce a ieșit, chiar dacă ați putea spune că diferența nu e prea vizibilă, vă spun sincer că a meritat. Vopseaua s-a prins mai bine, are nuanțe mai vii, nu mai e atât de închisă. Dar despre vopsea vă vorbesc în alt articol, azi mă mai dau o tură, și după ce văd cum rezistă, vă povestesc și despre ea!

Voi ce părere aveți despre produsele destinate decolorării/decapării/vopsirii părului? Ați folosit până acum un decapant profesional? Mie îmi pare bine că l-am folosit, altfel chiar rămâneam cu gândul la el. Poate că după mai multe decapări mi-ar ieși toate moleculele de vopsea veche, dar momentan, scopul a fost de a-l testa. Alte produse găsiți pe site, dar abonați-vă și la pagina de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutățile de la Pentru Corpul Tău! Zi faină să aveți!

2 Replies to “Silky Rew Color sau cum să-ți decapezi părul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *