Neața bună, oameni dragi! Tot cu treabă, tot greu, dar măcar a trecut ziua de luni, deci e cu una mai puțin până vine weekendul. Și adevărul e că vremea e frumoasă, soarele mă binedispune, ieri am făcut 15 000 pași, targetul meu e de 6000 zilnic, iar atunci când depășesc sunt foarte încântată. Și nu de alta, dar atâta timp cât nu am cum să merg la tenis sau să fac alt sport, și mersul pe jos e o formă de mișcare, nu-i așa? Și azi am în plan să merg foarte mult, deci sunt pe drumul corect. Dar pentru că ieri am primit un plic cu recompense, am constatat că nu v-am povestit despre sondajele online cu care-mi mai pierd timpul și care chiar dau bănuții.

Poate sunteți sceptici în ceea ce privește sondajele, pentru că au apărut atâtea site-uri, încât nu mai știi unde să aplici. Nu toate sunt serioase, dar azi vă spun despre 4 de unde eu am luat bonuri și bani, poate vreți să faceți și voi cont. Pe lângă ele, mai am unul unde primești puncte pe care le schimbi. E mai slăbuț decât primele, dar e ok, totuși.

1.Daedalus

Este un site de sondaje care oferă bănuți pentru munca depusă. Sondajele nu sunt foarte dese, dar sunt destul de complexe. Dezavantajul, ca la toate site-urile de profil, este că poți să nu te încadrezi în grupul lor țintă, deci nu iei punctele, dar de chestia asta ești anunțat după ce completezi primele întrebări. Sunt unele studii mai complexe, care se plătesc cu minim 75 puncte (asta înseamnă 0,75 euro), dar pot fi și unele mai ușurele unde ți se alocă doar 20 puncte. Retragerea o poți face la 1000 puncte, care înseamnă 10 euro, iar eu primesc banii în contul bancar. Am retras de două ori până acum, dar n-au fost probleme. Durează totuși ceva timp până vei avea banii în cont, nu e chestie de pe o zi pe alta.

daedalus 1 daedalus 22. JTN Research

Spre deosebire de Daedalus, JTN plătește pe PayPal. Cel puțin, eu așa am primit banii de la ei. Sondajele sunt mai frecvente decât la site-ul precedent, la fel, există riscul de a nu te încadra în profilul căutat (eu am pățit-o de foarte multe ori), și uneori sunt și două sondaje la intervale scurte de timp. Pentru fiecare studiu primești un număr de punte, iar când atingi 100 de puncte primești 100 lei. Până acum am schimbat o singură dată. Transferul s-a făcut destul de repede.

jtn3. Ipsos i-say

Cu cei de la Ipsos am ori perioade foarte bune, ori foarte slabe. Uneori te umplu de sondaje, alteori nu primești nimic cu lunile. Punctele variază, ei îți oferă bonuri ca recompensă. Pentru bon cadou de 10 lei ai nevoie de 500 puncte, pentru 50 lei ai nevoie de 1654 puncte (habar n-am de ce nu e un număr rotund), și acum văd că s-a introdus și opțiunea de transfer prin PayPal. Pentru 10 euro ai nevoie de 1700 puncte. Eu am optat pentru bonul cadou de 50 lei și am primit 5 bonuri de 10 lei. Mult mai bine, îmi da posibilitatea să le cheltui cum vreau. Bonurile au ajuns, dar cam greu. Totuși, e bine și așa.

i-say4. Ask Gfk

Gfk este ultimul panel de la care am primit ieri 2 bonuri cadou de 50 lei. La fel, merg pe principiul cu puncte, la 1000 de puncte ai 100 lei în bonuri cadou. Recompensa ajunge foarte repede, vineri le-am cerut, au fost expediate, ieri le-am și primit.

gfk IMG_20160328_1453195. ivox

Pe acest site răspunzi la sondaje și ai ocazia să câștigi diverse premii. Cu punctele obținute poți să iei cupoane de reducere pe diverse site-uri sau șanse în plus la câștigarea premiilor.

6. Buzzstore

Buzzstore nu e un site de sondaje, ci un site cu campanii de testare. Cine n-au auzit de el încă, e bine să-și facă cont. Eu am testat balsam Cocolino, detergent capsule Persil, pila electrică Scholl și gadgeturile pentru mașină. Și le-am păstrat pe toate! Spuneți voi dacă nu e fain!

Cam acestea au fost recomandările mele de azi! V-am oferit și dovezi concrete, pentru a vă orienta către site-uri serioase, care plătesc și la care merită să te înscrii. Nimănui nu-i este de prisos un bănuț în plus! Spor la completat sondaje și o zi frumoasă!

25 Replies to “Sondaje online sau cum să câștigi un ban în plus (experiență proprie)

 1. Eu nu inteleg de ce sunt laudati acesti “sondatori” de la jtn panel.romania?! In 12 nov.2017 mi-au confirmat recompensa si ca voi primi banii in cca. 2 saptamani. Au trecut cele doua saptamani, nu am primit nimic de la ei. Dupa ce-am scris email dupa email, am contactat inclusiv firma mama, in limba engleza, am scris pe ” contact us”, nimic, niciun raspuns. Dupa o luna am primit un email prin care mi se spunea ca recompensa se plateste in termen de 4-6 saptamani dar eu sa-mi verific contul paypall. Npormal ca au trecut si cele sase saptamani, si tot niomic. Intre timp am ramas doar cu vrificatul ( degeaba) a contului paypall, niciun raspuns la emailurile mele si culmea este ca in tot acest timp primesc de la ei sondaje. Incep sa ma indoiesc ca cei ce scriu laudativ de ei sunt reali.

  1. 🙁 nu mi s-a intamplat, serios! imi pare rau ca nu mai am dovada s-o atasez, de acum le voi pastra si voi face print screen. eu chiar am primit banutii de la ei pe paypal

 2. Salutări. Eu am experimentat chestia cu sondajele. Am conturi pe vreo 15 platforme de acest gen. Am strâns până acum de la câțiva euro până la aproape o sută de lei. Banii sunt transferați în contul de paypal sau, după caz, transformați în bonuri de masă. Ideea e că ar trebui să vă faceți, zic eu, conturi pe mai multe platorme pentru că fiecare site vă va trimite maxim două sondaje pe lună. Și vă apucă 80 de ani până să ajungeți să strângeți bani dintr-un singur cont.
  Mai jos las câteva dintre site-urile pe care am cont:

  http://paidviewpoint.com/?r=8d2uxz
  http://www.ermail.com/link/2aNXYAeeJelCA7eecA2emTcCacNTN7a2
  http://www.InsFe.com/?I=187347
  https://panel.marketagent.com/Register/Account/ro-RO?RefUID=1293305
  http://buzzers.ro/invite/466b44684721e89f3d422548e018dc6b
  https://www.myiyo.com/?ref=332592465
  http://www.clickxti.com/alta.php?Id=43260259
  http://www.clixsense.com/?11700469

   1. De la Daedalus am retras si eu, banii ajung in decursul lunii urmatoare pana pe data de 15 pentru plata ceruta luna anterioara. De la I-say am luat un bon de 10 lei pentru ca nu avut rabdare sa strang mai multe puncte, am vrut sa le verific seriozitatea. De la Talk online am primit un voucher emag, bineinteles exista si alte recompense. Inscrierea se face pe baza de invitatie si lucrurile merg foarte repede, dar merge si fara.

    1. la daedalus ma enerveaza ca nu mai stiu parola si nu o pot schimba. la talk online am vrut abonament la o revista si nu mi-a venit deloc… deci sunt neseriosi…

     1. Ciudat, eu mi-am putut schimba parola desi a fost un timp in care nu a mers. Ar mai trebui incercat! La Talk, am incercat doar cu vouchere si le-am primit chiar daca a durat mai mult. De 3 saptamani astept si eu bonurile de la ipsos i-say, insa intarzie sa apară.. nu stiu daca mai sunt seriosi, astept si saptamana asta sa vad..parca termenul este de 4 saptamani.

     2. eu am primit de la ipsos bonuri de cateva ori deja, acum vanez niste cupoane pentru emag 😀

 3. Maine se face 1 luna si la mine.. prima data cand am retras a aparut dupa 2 saptamani, dar a fost prin aprilie. Sunt curioasa daca mai platesc!

 4. JTN nu plateste! Am cerere de plata facuta la 1 Septembrie 2020 si nu am primit nimic pana in ziua de astazi 4 Decembrie 20202. De asemenea nu mi-au raspuns la nici un mesaj in care am incercat sa le reamintesc ca imi datoreaza niste bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *