Ziua bună, oameni faini! Astăzi vorbim un pic despre masca de mâini Starskin Hollywood Hand Model Hand Mask Gloves pe care am găsit-o în beauty box-ul LookFantastic de ianuarie. Cred că e prima mască de acest gen pe care o folosesc, așa că am vrut să vă zic ce și cum. Mi s-a părut interesantă și ușor de aplicat. Cred că am mai văzut și de la alte branduri, dar nu am fost curioasă până nu am dat ochii cu ea. Masca este pentru o singură folosire și vă povestesc mai pe larg în cele ce urmează.

Compania Starskin s-a lansat în 2015, iar de atunci creează măști pentru fiecare parte a corpului nostru, și nu numai. Ei nu folosesc siliconi, au ingrediente naturale fermentate și evită tendința generale de a ”umple” produsele cu apă, astfel încât substanța activă să fie mai puțină. Din ce am căutat, Starskin este și o companie cruelty-free, deci nu testează pe animale.

Cum se folosește?

O dată desfăcut ambalajul, în interior se află două mănuși. Ele trebuie detașate una de cealaltă pentru a putea fi puse pe mâini. Aceste mănuși au un strat interior îmbibat cu soluție activă și un strat exterior de plastic, pentru a evita să se scurgă și pentru a putea să îți continui treburile. Deși recomand relaxare maximă. Au o  prelungire în partea încheieturii, astfel ca aceasta să fie lipită și să prevină scurgerile.

Se recomandă să fie ținute minim 15 minute, iar excesul să fie întins pe piele, nu clătit. Ce conțin aceste mănuși? Păi, stratul interior este îmbibat cu un mix de ingrediente, precum apă, glicerină, șofrănel, ulei din semințe, uree, unt de shea, ulei de măsline, ulei de nuci de macadamia, extract de anason, parfum, etc.

Am constatat după folosire că mâinile mele au rămas fine și foarte, foarte faine. Din păcate, a doua zi nu am simțit același efect, ci mi s-a părut că sunt destul de uscate. Masca se recomandă a fi folosită de 1-2 ori pe săptămână. Cred că dacă ar fi folosită regulat, chiar ar da rezultate. Așa că nu îi scad mult pentru uscăciunea de a doua zi. Mâinile noastre chiar suferă – spălat frecvent, răni, condiții meteo, dezinfectant… da, e complicat!

Personal, Starskin Hollywood Hand Model Hand Mask Gloves mi s-a părut o idee bună și un mod interesant de a-ți îngriji mâinile. Prețul e undeva la 45 lei, adică 9,5 lire, 10 euro, cam așa am văzut-o eu. Dar poate folosită în timp, efectele sunt vizibile. Te simți ca o vedetă de Hollywood? Probabil. Cert e că mâinile sunt mai fine și e posibil să scapi de senzația de uscăciune pe termen lung. Voi ați folosit măști de genul?

16 Replies to “Starskin Hollywood Hand Model Hand Mask Gloves – yay or nay?

  1. Sincer, nu am folosit măști pentru mâini , folosesc regulat creme intens hidratante ! Cu toate astea mereu am mâinile uscate , și aproape in fiecare seara trebuie sa le hidratez!
    Probabil dacă este folosită exact cum prevăd Instrucțiunile , o sa își facă efectul ! Noi ne dorim încă de la prima folosire sa aibă rezultate magice , necesita timp!
    Pupici

  2. Nu am mai folosit masca pentru mâini, dar e o idee bună, mai ales ca iarna am mâinile foarte uscate. Mulțumesc pentru recomandare!

  3. la 15 minute m-as baga, Ma gandeam ca ar trebui tinute vreo ora, caz in care nu ma incumetam pentru ca e cam mult sa stau eu potolita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *