Ziua bună, oameni frumoși! Am luat pauză pe o perioadă mai lungă, dar cred eu că zilele astea pline mi-au priit, iar acum iau scrisul pe blog ca pe un mod de destindere. Și că tot sunt în concediu, azi și mâine cel puțin, dup-aia habar nu am ce se mai întâmplă, să #stămîncasă, zic! Nu? Știu că poate fi frustrant, adevărul e că nici mie nu îmi place că nu mai am libertate, dar cred că e important să înțelegem că e pentru binele nostru. Distanțarea socială și statul în casă previn riscul transmiterii bolii. Așa că… să ne facem de treabă, zic! Da, sunt de acord, avem de făcut curat, mâncare, dăm casa cu susul în jos, etc. Dar nu merge nici așa, treabă încontinuu. Așa că cei de la Ravensburger ne vin în ajutor!

Puzzle Petrecere cu ceai – 500 piese

De la Ravensburger mai am 2 puzzle-uri de o mie de piese, cu care m-am chinuit o perioadă, apoi mi-am pierdut răbdarea și le-am lăsat deoparte. Eram și la muncă, era altceva. La Danube Bloggers Meet am primit un puzzle mai micuț, de 500 de piese, dar la fel de complicat (după părerea mea). Totuși, l-am dat cuiva care știam că va avea mai multă răbdare decât mine, și chiar s-a dovedit benefic. Dă ceva bătăi de cap, dar și când iese… e de-a dreptul minunat!

Cei de la Ravensburger sunt singurii cu tehnologia Soft-Click, adică fiecare piesă merge doar acolo unde e locul ei. Piesele sunt realizate din carton de foarte bună calitate, iar culorile sunt vii și creează peisaje sau imagini de-a dreptul minunate!

Petrecerea cu ceai e din gama puzzle-urilor pentru adulți, dar cred că merge lejer făcut și de copii mai mărișori. Acesta a fost făcut în câteva zile, la modul în care nici nu i s-a dedicat timp special. Și chiar a ieșit tare fain! Nu mă așteptam! Parcă statul în casă nu mai pare atât de plictisitor, nu-i așa?

Sper să capăt și eu mai multă răbdare și să mă încumet să fac și cele 2 puzzle-uri mari. Pentru că înfățișează peisaje minunate și doar așa ne mai putem ține mintea antrenată și ocupată! În această perioadă e important să ne punem creierul în mișcare, altfel vă zic sincer, simt că înnebunim. Important e să aveți răbdare, că găsim destul de multe de făcut și în casă! Voi cum vă ocupați timpul până acum? Ce soluții aveți pentru viitor?

17 Replies to “#stauacasă ! Dar ce facem în casă…?

  1. In ultimele zile mi-am impartit timpul intre carti si Netflix, dar am si eu un puzzle inceput. Este imens, de 1000 de piese, totusi sper sa ii dau de capat cat de curand.

  2. Eu gatesc, mai aranjez lucruri prin casa, citesc si imi mai fac timp pt mine! Se pare ca e buna si izolarea asta la ceva 🙂

  3. sa stii ca parca mi-e pofta sa faca un puzzle. M-am saturat de alea cu 20-30 de piese, ale nepoatei. Al tau cred ca a fost destul de dificil de facut.

  4. Puzzle este un joc foarte captivant, frumos și ne ocupă mult timp mintea.
    De mult nu am mai făcut unul dar când voi fi în pană de idei voi apela la “biblioteca” cu puzzle-uri.
    Al tău este frumos și … apetisant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *