Ziua bună, oameni dragi! Ce faceți în duminica asta frumoasă și călduroasă? Noi am fost afară la plimbare și acum ne pregătim de citit și somn. Parcă altceva în afară de asta nu ai face pe vremea asta, nu te îmbie nimic altceva decât un suc rece și o înghețată. Dar cum afară nu mai am chef de ieșit, m-am tot gândit dacă să scriu sau nu azi, și am zis că merită să vă arăt ultima apariție STR8, că poate mai sunt și bărbați care citesc. Sau doamne care nu mai știu ce să le mai ia cadou. Ei bine, de gama STR8 Ahead am aflat la Bucovina Beauty Blogger, unde am primit și un deodorant și o apă de toaletă. Așa că atunci când Mr. a întrebat lui ce-i aduc, am putut să-i spun că am un pachet special pentru el!

Cred că majoritatea bărbaților au folosit STR8, așa că știu produsele, știu gamele, este Original, cea cu negru, clasică, Red Code, Oxygen, Adventure, Live True, Rebel, Hero, Freedom și, mai nou, Ahead. Ei au la dispoziție deodorant, apă de toaletă, after shave, natural spray și geluri de duș. Toate gamele miros senzațional, iar Mr. e fan Classic, cred că era cea mai masculină de până acum.

Doar că acum, STR8 Ahead a venit tare din urmă și e și mai și! Are o aromă puternic masculină, care persistă foarte bine! Cel puțin la Mr. mai miroase și când se întoarce de la muncă. De pe haine, cel puțin, până nu le spălați, nu iese! Este un parfum aromatic, pentru bărbatul activ. Se poate purta zi de zi, iar notele gamei, ca să vă faceți o idee, sunt următoarele:

Note bază – lemn de cedru
Note inimă – salvie
Note vârf – bergamotă
E greu de descris în cuvinte cum miroase, dar pot să vă spun că stârnește orice femeie! Serios vorbind, calitatea produselor se vede. Și nu mă minunez de ce este unul din brandurile de top. Produsele STR8 sunt accesibile, variate, potrivite pentru orice ocazie și se potrivesc unei vieți active, făcând față și în condiții mai dificile.
Filosofia noi game, Ahead, este de a privi tot înainte și de a lupta pentru visurile tale. Nimic nu te poate opri, Ceea ce îți dorești se află tot înainte, Fii ceea ce vrei să fii, Ia ce ți se cuvine – acestea sunt principiile de bază. Sună îndrăzneț, nu-i așa?
Cu alte cuvinte, STR8 continuă ce a început, să vină cu produse bune, cu arome puternice, potrivite pentru toți bărbații. Găsiți detalii despre noua gama aici, iar pe pagina de Facebook sunt și concursuri în desfășurare.

PS: V-am spus că el e fan STR8!

21 Replies to “STR8 vine cu o nouă gamă mai puternică

  1. Al meu sot de fan al spray-urilor STR8, dar pe asta nu cred ca il stie. Nu l-am auzit zicand nimic de el. Am sa ii fac eu o surpriza si, daca-l gasesc la raft, la urmatoaarea sesiune de shopping, i-l cumpar. Mi-am si notat pe lista STR8 Ahead.

  2. STR8 Original mi-a placut si mie cel mai mult dintotdeauna, adica de cand am descoperit aromele acestor produse si chiar le-am oferit cadou de cateva (mai multe) ori. Imi place ambalajul de la noua gama si admit ca e tentant. O sa miros si eu un produs STR8 Ahead cand mai ajung intr-un magazin unde au testere, iar daca imi place mai mult voi incepe sa cumpar din gama asta cand mai am de facut cadouri ^^.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *